Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING Gigi Becali aruncă piaţa transferurilor ÎN AER! Fotbalistul pe care FCSB plăteşte mai mult ca pe Tănase sau Coman!

BREAKING Gigi Becali aruncă piaţa transferurilor ÎN AER! Fotbalistul pe care FCSB plăteşte mai mult ca pe Tănase sau Coman!galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este decis să-l aducă la FCSB pe Andrei Chindriş, fotbalistul echipei FC Botoşani.

Gigi Becali e convins că a găsit fundaşul de care FCSB are nevoie. FC Botoşani cere o avere pentru Chindriş!

Considerat de mulţi cel mai bun tânăr fundaş al momentului, Andrei Chindriş poate ajunge la FCSB din sezonul viitor, unde ar putea face din nou cuplu cu Andrei Miron, jucătorul achiziţionat deja de Gigi Becali de la formaţia moldavă.

Din păcate pentru latifundiarul din Pipera, el va trebui să scoată din "buzunare" o sumă foarte mare pentru nivelul Ligii 1. A confirmat-o Valeriu Iftime pentru Pro Sport: "Am tot discutat cu Gigi Becali. Dar pe Andrei Chindriş nu i-l dau lui Gigi Becali sub 1.500.000 de euro. Are doar 21 de ani şi nu sunt fraier să îl dau pe bani puţini. În ţară sunt decis să nu îl dau sub 1.500.000 de euro. Dacă Gigi Becali îl vrea atunci discutăm la vară, dar doar pe banii ăştia sunt dispus să îl las la FCSB”, a spus Valeriu Iftime.

Fundaşul central de la FC Botoşani ar deveni astfel la fel de scump, sau chiar mai scump pentru FCSB, decât au fost Florin Tănase sau Florinel Coman, actualele perle ale lui Gigi Becali. Pentru fiecare dintre ei, Becali a scos minim 1.5 milioane de euro din vistieria clubului roş-albastru.

Andrei Chindriş nu se bucură doar de simpatia lui Becali. Fundaşul Botoşaniului este apreciat şi de managerul general al FCSB, Mihai Stoica. “L-am văzut jucând o dată, e suficient, n-am nevoie de şapte meciuri să mă conving. E puternic şi tânăr” mărturisea recent Gigi Becali.

Cine este Andrei Chindriş, fundaşul dorit cu orice preţ de Gigi Becali la FCSB

Internaţional de tineret, Andrei Chindriş s-a născut la Cluj-Napoca şi are doar 21 de ani. Măsoară 1.88 m şi impresionează atât în jocul aerian, cât şi în duelurile unu vs unu. Între 2011 şi 2012 el a evoluat pentru Huesca, echipa din zona unde familia sa plecase să muncească la o fermă locală. Nici măcar nu a început fotbalul cu gânduri mari: "Părinţii mei o vedeau drept o activitate extra şcolară. Băteam toată ziua mingea cu fratele meu" îşi aminteşte Chindriş.

Interesant este că după ce a revenit în România alături de familia sa, Chindriş a dat probe de joc la CFR Cluj, dar le-a picat. A fost transferat în schimb de Universitatea Cluj unde a evoluat timp de patru ani. A fost refuzat în 2016 şi de Viitorul, apoi a ajuns la FC Botoşani, club care i-a simţit potenţialul şi care e gata să încaseze acum foarte mulţi bani pentru un fundaş extrem de promiţător. El a mărturisit recent că nu se gândeşte la un transfer la FCSB, în ciuda interesului manifestat de Gigi Becali pentru el: "Chiar n-aş vrea să discut foarte mult despre asta. Mă gândesc doar să cresc în continuare ca fotbalist şi ca persoană".

Chiar dacă preţul solicitat de FC Botoşani este unul uriaş pentru Liga 1, Gigi Becali se gândeşte serios să-l transfere pe fundaşul care a bifat 24 de meciuri în acest sezon şi a pus serios umărul la performanţa echipei lui Marius Croitoru, care a prin playoff-ul Ligii 1.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin tănaseflorinel comanfcsbandrei chindriş 

viewscnt
Articole similare