Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gigi Becali i-a adus înlocuitor lui Gnohere. Transfer OFICIAL la FCSB!

BREAKING | Gigi Becali i-a adus înlocuitor lui Gnohere. Transfer OFICIAL la FCSB!galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB l-a transferat pe tânărul atacant Catalin Vaida (18 ani) de la FC Ardealul Cluj Napoca.

Unul dintre cei mai promiţători tineri atacanţi români, Catalin Vaida va juca la FCSB! Internaţional de tineret la toate categoriile de vârstă, Vaida intrase în ultimele 6 luni de contract cu gruparea ardeleană care i-a mai dat fotbalului mare din România pe Alexandru Maxim sau Vlad Chiricheş.

Transfer oficial la FCSB! Vaida este noul atacant al echipei lui Gigi Becali

Firma de impresariat Magico Sports a confirmat transferul tânărului atacant Cătălin Vaida la FCSB.

"Magico Sports se bucura sa anunte ca transferul lui Catalin Vaida la FCSB. Catalin a fost un jucator cheie in toatet echipele nationale de tineret ale Romaniei si acum va avea oportunitatea sa isi dezvolte cariera imbracand tricoul celui mai de succes club din Romania, FCSB.

Increderea noastra in abilitatile si caracterul jucatorului, ne fac siguri ca va fi parte din multe momente magice in viitor." se arată într-un comunicat oficial al firmei de impresariat.

FCSB se pregăteşte astfel de viaţa fără Harlem Gnohere, cel mai bun marcator al echipei roş-albastre în ultimele sezoane. Francezul este dorit de Lugano din Elveţia, dar are şi oferte din Golf. El ar putea pleca încă de la FCSB în această iarnă.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbvaida 

viewscnt
Articole similare