Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | Gigi Becali i-a găsit deja înlocuitor lui Florinel Coman! El este atacantul pe care îl aduce la FCSB

BREAKING | Gigi Becali i-a găsit deja înlocuitor lui Florinel Coman! El este atacantul pe care îl aduce la FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi FCSB sunt gata să se despartă de Florinel Coman, în cazul unei oferte avantajoase din străinătate. Vicecampioana are deja lista de înlocuitori pregătită, iar tânărul Cristian Dumitru, unul dintre cele mai mari talente la categoria sa de vârstă, ar putea primi o şansă importantă pentru cariera sa.

Agentul FIFA Ioan Becali a dezvăluit ultimele negocieri purtate de FCSB cu o formaţie din străinătate pentru transferul lui Florinel Coman.

Pentru suma corectă, Gigi Becali este gata să renunţe la fotbalistul său numărul 1 în acest moment: "M-au rugat nişte oameni din America să le spun despre Coman. Mi-au zis <<Spune-i lui Gigi să ne facă o contraofertă, să vedem ce vrea el>>. Gigi le-a făcut contraoferta. Le-am spus că Gigi ţine de preţ, aşteptăm să treacă Paştele şi vorbim după. Oamenii l-au contactat pe Gigi şi i-au spus să le facă o contraofertă. Oferta pe care au făcut-o atunci a fost pe 3 ani şi jumătate, cu 9 milioane de dolari, plătibili în 3 ani. Gigi le-a trimis acum de 10 milioane plus nişte procente, 40%, mai departe vom vedea.  Nu ştiu cât de interesaţi sunt, au vorbit oamenii mei de la firmă cu şeful scouterilor şi era cam rece, nu era atât de entuziasmat aşa cum era când a venit în ţară” a mărturisit Ioan Becali pentru Telekom Sport.

Patronul FCSB-ului a confirmat şi el interesul pentru Florinel Coman, perla pe care a achiziţionat-o de la Viitorul Constanţa pentru 3 milioane de euro. Gigi Becali este liniştit: ştie că pentru fotbalul românesc urmează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, astfel că şi-a făcut deja calculele. El a anunţat deja că la FCSB se schimbă strategia.

Cristian Dumitru, pariul lui Mihai Stoica. Şi noul pariu al lui Gigi Becali la FCSB

Prin urmare, patronul roş-albaştrilor este decis să nu mai transfere jucători pe bani mulţi, ci să investească în tinerii fotbalişti de perspectivă pe care îi poate aduce la FCSB sau pe care deja în are în propria-i curte.

Este şi cazul lui Cristian Dumitru, fotbalistul născut în 2001, pe care Gigi Becali vrea să-l vadă din sezonul viitor, mult mai prezent la prima echipă alui FCSB.

Născut pe 13 decemebrie 2001 la Buzău, tânărul Cristian Dumitru, un atacant ce măsoară 1.73 m şi 70 de kilograme, pare noul pariu al managerului general Mihai Stoica pentru stagiunea viitoare.

El a marcat deja pentru echipa mare a FCSB într-un meci de Cupă cu Dunărea Călăraşi. Mihai Stoica mărturisea la acea vreme: ”Veti vedea!Cristian Dumitru este un jucător de care se va vorbi foarte mult. Aşa cum v-am spus de Man, cand nimeni nu vorbea de el, aşa va spun şi de Dumitru. Dumitru, la 16 ani si jumătate, a fost pastrat in lotul mare" declara MM Stoica.

Ulterior el a completat: "Cristian Dumitru avea 73,5 kilograme înainte de Sărbători. I-am zis că dacă prima cifră după Sărbători va fi 6, înseamnă că vrea să fie fotbalist. A venit cu 69,2. Calităţi are şi va ajunge fotbalist"

In prima parte a campionatului, Dumitru a fost împrumutat de FCSB la Academica Clinceni pentru a prinde cât mai multe minute.

Considerat unul dintre cei mai promiţători tineri la categoria sa de vârstă, în fotbalul românesc, Cristian Dumitru are şanse mari să rămână în lotul FCSB-ului din stagiunea viitoare, când forţată de noua strategie, actuala vicecampioană ar putea miza pe un fotbalist extrem de tânăr, cu salariu mic, dar cu reale perspective să crească.

Despre Cristian Dumitru, Gigi Becali a auzit deja cuvinte foarte frumoase din gura mai multor oameni de fotbal apropiaţi, care îi susţin varianta lui Mihai Stoica.

  • 150 de mii de euro este cota lui Cristian Dumitru în acest moment

  • 10 meciuri a jucat Dumitru la Clinceni

  • Poate evolua atât în bandă, cât şi ca atacant

Gigi Becali ar vrea să-l transfere la FCSB şi pe Andrei Chindriş 

In altă ordine de idei, patronul FCSB-ului, Gigi Becali, n-a renunţat la ideea de a-l transfera pe Andrei Chindriş, un fundaş central de 21 de ani care joacă la FC Botoşani. Însă Valeriu Iftime îşi doreşte cel puţin un milion de euro, în timp ce Gigi Becali nu vrea să plătească mai mult de 500.000 de euro. O situaţie diferită, dar în care latifundiarul din Pipera aplică aceeaşi strategie: fără investiţii majore şi efort financiar doar pentru jucători tineri, de mare perspectivă, aşa cum este şi cazul lui Chindriş.

"Credeţi că moare apărarea fără Planic? Că o să începem campionatul peste o lună, două sau trei, tot o să găsim noi un înlocuitor. Îl am pe Miron şi o să mă bazez pe el dacă nu o să reuşim să îl aducem pe Chindriş. Dar o să fie greu să îl mai aduc pe Chindriş pentru că Iftime ţine la pret, iar eu nu mai sunt dispus să bag bani mulţi în transferuri, în plină criză financiară. Păi jucătorii ce vor spune de mine atunci? Că diminuez salariile la jucători, dar am un milion să dau pe Chindriş, atat cât o cere Iftime pe el, corect?”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe