Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gigi Becali îşi freacă palmele de bucurie. Revenire BOMBĂ la FCSB! Suporterii sunt în extaz. Când poate debuta

BREAKING | Gigi Becali îşi freacă palmele de bucurie. Revenire BOMBĂ la FCSB! Suporterii sunt în extaz. Când poate debutagalerie foto

FCSB

Comentarii

Telekom Sport a aflat că Mihai Pintilii (34 de ani) a revenit la antrenamentele FCSB-ului. El ar putea fi în lot la meciul cu Politehnica Iaşi şi ar putea debuta în noua ediţie a Ligii 1.

”Este cel mai important jucător din lotul nostru!” mărturisea MM Stoica în urmă cu câteva luni, referindu-se la Mihai Pintilii. Căpitanul FCSB-ului a fost accidentat o bună bucată de vreme, iar revenirea sa este vitală pentru echipa lui Becali, într-un moment în care startul de sezon este unul dezastruos.

Pintilii a făcut deja primele antrenamente alături de echipă, dar nu va fi în lot pentru meciul retur cu Mlada Boleslav. Totuşi, căpitanul echipei şi liderul vestiarului roş-albaştrilor va face deplasarea din câte se pare alături de coechipierii săi în Cehia. O impuls pe care Anronache şi Becali vor să-l dea echipei prin prezenţa liderului lor din teren.

Sunt şanse bune ca Pintilii, după ce a reintrat în programul echipei, să facă parte din lotul FCSB pentru meciul cu Poli Iaşi din campionat, când ar putea bifa şi primele minute în noul sezon al Ligii 1. 

Mihai Pintilii este cotat la 350.000 de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt. El a revenit la FCSB în ianuarie 2016, după câteva experienţe în străinătate. În sezonul trecut, el a evoluat în 15 meciuri şi a reuşit o pasă decisivă. În total, Pintilii are 167 de meciuri la FCSB, 11 goluri marcate şi 11 pase decisive.

Continuă veştile bune pentru Gigi Becali şi FCSB

Din informaţiile Telekom Sport, Mihai Roman şi Harlem Gnohere sunt refăcuţi şi ar putea evolua în meciul decisiv pe care FCSB îl joacă joi în Cehia.

Roman ar putea fi chiar titular, în timp ce ”Bizonul” va începe meciul ca rezervă. Francezul nu este apt 100% din punct de vedere fizic, după ce a ratat pregătirea de vară sub comanda lui Bogdan Andone. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbpintilii 

viewscnt
Articole similare