Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Giovani Becali, anunţ istoric! Florinel Coman bate recordul lui Mutu şi devine cel mai scump fotbalist român

BREAKING | Giovani Becali, anunţ istoric! Florinel Coman bate recordul lui Mutu şi devine cel mai scump fotbalist român

FCSB

Comentarii

Giovani Becali crede că atacantul echipei FCSB, Florinel Coman, va bate recordul lui Adrian Mutu şi va deveni cel mai scump fotbalist român din istorie.

Într-o apariţie televizată, fostul impresar FIFA s-a declarat convins că Gigi Becali va reuşi să obţină o sumă importantă în scbimbul fotbalistului în vârstă de 21 de ani.

"Poate nu 40 (n.r. - de milioane de euro), nu 30, dar vă spun... Când Gigi va avea nişte oferte scrise şi acolo vor fi 15, 18, 17, 20, 14, 23... Dar să o vadă scrisă sau să vină cineva să îi spună, că se împacă el până la urmă. Dar până acum nu a avut decât una de nouă şi a refuzat-o. Are timp, pentru că are 21 de ani, anul ăsta pote să fi cluburi care să vină, să îi ofere 15 milioane şi să spună: <<ţi-l las până în vară şi îţi mai dau nu ştiu cât când îl iau şi îţi mai dau nu mai ştiu cât când îl vând>>. Sunt zeci şi zeci de posibilităţi", a declarat Giovani Becali, la Realitatea TV.

Florinel Coman poate doborî recordul deţinut de Adrian Mutu

Giovani Becali îl vede pe Florinel Coman capabil să doboare recordul pentru cel mai scump fotbalist român din istorie, deţinut de Adrian Mutu.

"(N.r. - întrebat dacă Florinel Coman poate deveni cel mai scump fotbalist din istoria fotbalului românesc) În momentul ăsta da! A fost, la un moment dat, Dennis Man. Dennis Man a căzut puţin cu Campionatul European, au urmat şi accidentările astea. Acum e momentul lui Coman. Eu sper ca Dennis Man să-şi revină repede şi Gigi să aibă doi. Dar mai are acolo doi, pe Oaidă, pe Moruţan", a mai spus Giovani Becali.

  • 3,5 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform Transfermarkt.de
  • 19 milioane de euro a plătit Chelsea pentru transferul lui Mutu de la Parma, în 2003

Gigi Becali, patronul FCSB, visează la 50 de milioane de euro pentru transfer

Gigi Becali i-a crescut preţul lui Florinel Coman, după evoluţiile impresionante pe care atacantul FCSB-ului le-a avut în ultima vreme. Gigi Becali speră acum să ia cel puţin 50 de milioane de euro pe Florinel Coman.

“Dacă Florinel Coman joacă aşa şi la echipa naţională şi noi câştigăm campionatul şi mai jucăm şi în Liga Campionilor iau 50 de milioane. Poate 70. Coman la 25 de ani o să-l vedem la marile echipe ale Europei. Eu dacă pot să-l ţin. Mi-e greu şi mie să-l ţin că o să vină oferte, dar dacă ar fi după mine l-aş vinde peste doi ani să cer 60-70 de milioane pe el. Poate 100….. Toată lumea spunea că Becali vorbeşte aiurea că de unde 4 milioane, de unde 7 milioane. Am dat cu 10, am dat cu 9, am dat cu 8. Acum am sărit la sume din 10 în 10”, a spus Becali, la Look Plus.

Cât despre ultimele negocieri purtate pentru vânzarea lui Florinel Coman, Gigi Becali a spus: "Am cerut 10 (milioane euro), ei au dat 8 (milioane euro), după două săptămâni au venit şi au spus că dau 10 (milioane euro) şi am cerut 20 (milioane euro). Şi au spus: “Cum 20, n-a fost 10?”. Nu v-am zis că eu cu Coman negociez din 10 în 10?"

Gigi Becali, patronul FCSB, în culmea fericirii

Gigi Becali a vorbit despre forma excelentă traversată de Florinel Coman, în acest sezon.

“Când a venit avea 2000 – 3000 la Viitorul. Când a venit la noi 10.000, 12.000, 14.000, bani mulţi. A avut puţin aşa o suficienţă, dar el şi-a dat seama. Probabil copiii ăştia de 20-21 de ani, care au valoare, vor să-i copieze pe Messi, pe Ronaldo, pe Mbappe. El se pregăteşte foarte bine. Coman, care era tot timpul pe jos, nu mai poţi să-l dai jos. E foarte puternic în picioare, lucrează separat, a înţeles că nu se poate face totul decât prin muncă”, a adăugat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare