Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gnohere e istorie pentru FCSB! Anunţ OFICIAL: înlocuitorul francezului a semnat deja contractul. Suma de transfer

BREAKING | Gnohere e istorie pentru FCSB! Anunţ OFICIAL: înlocuitorul francezului a semnat deja contractul. Suma de transfergalerie foto

FCSB

Comentarii

Acum este oficial. Atacantul echipei FCSB, Harlem Gnohere, nu va mai ajunge în Egipt.

Al Ahly Cairo, club care a fost la un pas de a îl transfera pe vârful de la FCSB, s-a reorientat către un alt atacant, după ce negocierile cu Gigi Becali au intrat în impas.

Este vorba despre vârful senegalez Aliou Badji, în vârstă de 22 de ani, pe care egiptenii l-au adus de la Rapid Viena. Două milioane de euro au încasat austriecii în schimbul senegalezului, care a marcat nouă goluri în 34 de apariţii pentru fosta sa echipă.

De ce a picat transferul lui Gnohere de la FCSB

În direct la Telekom Sport, Anamaria Prodan Reghecampf a dezvăluit motivul pentru care nu s-a mai făcut transferul la Al Ahly Cairo.

"Nu mai pleacă în momentul acesta, au fost nişte discuţii puţin ciudate", a dezvăluit Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Agentul FIFA a intrat în detalii şi a spus de ce discuţiile au fost "puţin ciudate": "Cu sume, cu bani, cine ia, cât ia, cine a cerut, cum a cerut. Acestea sunt nişte chestii care trebuie păstrate acolo. Bineînţeles, nu i-aş cere niciodată lui Gigi Becali să se ducă la puşcărie sau să facă ceva ilegal. Transferul lui Harlem nu a căzut din cauza banilor. Au hotărât să ia un jucător cu 500 de mii din Austria, un atacant de 24 de ani".

Din spusele soţiei lui Laurenţiu Reghecampf, transferul se putea face, însă Gigi Becali nu a fost hotărât să accepte tranzacţia: "Gigi a trecut prin nişte experienţe nu plăcute şi atunci suflă şi în iaurt şi probabil i-a fost foarte teamă. Dar în momentul în care ceri o sumă şi un manager lucrează pentru tine şi pune peste acea sumă, pentru că trebuie să muncească pe bani şi el,  nu ştiu dacă e ceva ilegal".

Întrebată şi de salariul fotbalistului, în comparaţie cu cel pe care îl are Gnohere la FCSB, Anamaria Prodan a fost clară: "Nu putem să comparăm aşa ceva".

Gnohere e istorie la FCSB

Cu toate că a ratat transferul în Egipt, Gnohere nu rămâne la FCSB. Contractul atacantului francez expiră la finalul sezonului şi, mai devreme sau mai târziu, Harlem Gnohere o va părăsi pe vicecampioană. Singura dilemă este dacă francezul va pleca în vară sau încă din această iarnă.

În vârstă de 31 de ani, Gnohere se află la FCSB din ianuarie 2017, atunci când a fost transferat de la Dinamo. 250.000 de euro a plătit Gigi Becali la acea vreme în schimbul atacantului francez, care a strâns 110 prezenţe în tricoul vicecampioanei en titre a Ligii 1 şi a reuşit 51 de goluri şi şase pase decisive.

  • 2 - două milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform Transfermarkt.de
  • 132 de meciuri are Harlem Gnohere în Liga 1 şi 58 de goluri - cu şase reuşite mai puţin decât cei mai buni marcatori străini all time din Liga 1: Eric şi Wesley

Gnohere, atacantul de la FCSB, este dorit de Mircea Rednic

Din cantonamentul Politehnicii Iaşi, Mircea Rednic a urmărit ce s-a întâmplat cu Harlem Gnohere la FCSB. Atacantul a fost foarte aproape de a pleca de la vicecampioana României în Egipt, la Al Ahly, dar mutarea a picat: "'Bizonul' e un atacant foarte bun. Mi-aş dori să îl am aici. Multe echipe şi-ar dori să aibă un atacant ca 'Bizonul'. Nici nu se pune problema (n.r. - despre transfer). Am eu 'bizonii mei', îmi ajung", a mai spus antrenorul lui Poli Iaşi. 

Antrenorul lui Poli Iaşi, Mircea Rednic, a recunoscut că îl doreşte pe Harlem Gnohere la Poli Iaşi, dar că nu se pune problema unui transfer în acest moment.

Mircea Rednic este antrenorul care l-a adus pe Gnohere la Dinamo, în 2015, după ce fusese refuzat de Petrolul, din cauza problemelor de greutate.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare