Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Golgheter la CFR: transferul atacantului, în linie dreaptă! Veste excelentă după eliminarea din Europa

BREAKING | Golgheter la CFR: transferul atacantului, în linie dreaptă! Veste excelentă după eliminarea din Europa

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se pregăteşte să transfere un golgheter, un atacant cu cifre bune, după eliminarea din preliminariile Conference Leauge. Transerul atacantului în Gruia a intrat în linie dreaptă, iar Andrea Mandorlini va avea un nou jucător sub comandă.

Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, a promis transferuri importante după eliminarea echipei din Europa în faţa Adanei Demirspor. Şi se pare că se ţine de cuvânt! CFR Cluj pregăteşte transferul unui atacant, golgheter, care i-a dat bătăi de cap în cupele europene.

CFR Cluj îşi ia golgheter! Transferul atacantului Luka Jurcic, în linie dreaptă

Este vorba despre Luka Juricic (26 de ani), atacantul lui Pyunik Erevan, echipa care a scos-o pe CFR Cluj de pe ruta spre grupele Ligii Campionilor în sezonul trecut de cupe europene. Atacantul a pus probleme echipei din Gruia şi se pare că oficialii clujeni nu l-au uitat.

Jurnalistul Raad Kasim, citat de spotmedia.ro, anunţă că transferul lui Luka Jurcic la CFR Cluj a intrat în linie dreaptă şi că mutarea este ca şi rezolvată, iar anunţul oficial urmează să fie făcut în scurt timp de către echipa din România.

Luka Jurcic a fost golgheterul campionatului din Armenia cu 17 goluri marcate pentru Pyunik Erevan. Atacantul bosniac are 3 goluri în 5 partide disputate şi în acest sezon.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Luka Jurcic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Vasile Mogos, Ziv Morgan, Panagiotis Tachtsidis, Philip Otele, Cătălin Căbuz, Yevgen Konoplyanka, Arlind Ajeti, Matija Boben, Isaac Nortey, Luca Mihai, Josip Mihalic, Anton Kresic, Durel Avounou, Robert Silaghi şi Mustapha Jah sunt jucătorii transferaţi de CFR Cluj în această vară.

Afla mai multe despre: cfr cluj transfer luka jurciccfr cluj transferluka jurcic transfer cfr clujluka jurcic transfersuperliga 

viewscnt
Articole similare