Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING Guardiola, divorţ de Manchester City. Spaniolul, către altă echipă din 2022. Cu ce formaţie s-ar fi înţeles

BREAKING Guardiola, divorţ de Manchester City. Spaniolul, către altă echipă din 2022. Cu ce formaţie s-ar fi înţeles

Manchester City

Comentarii

Presa spaniolă anunţă o posibilă înţelegere între Joan Laporta şi Pep Guardiola, care ar urma să vină la Barcelona din 2022.

Eşecul din finala UEFA Champions League pare că l-a afectat destul de mult pe Guardiola, care a ratat şansa de a câştiga trofeul după zece ani.

Potrivit Don Balon, Joan Laporta vrea să profite de această situaţie şi este dispus să-l aducă înapoi la Barcelona începând cu sezonul 2022-2023.

Sursa citată scrie că Laporta s-a întâlnit cu Guardiola înainte de finala UEFA Champions League pentru a discuta despre viitorul acestuia. Tehnicianul catalan i-a mulţumit lui Laporta pentru interes, dar l-a anunţat că nu este hotărât să plece de la Manchester City în această vară şi că nu ar vrea să vină în locul unui fost coechipier, Ronald Koeman.

Cu toate acestea, Guardiola nu a respins ideea în totalitate. Lucrurile s-ar putea schimba în vara viitoare, pentru că Ronald Koeman, confirmat în funcţie pentru acest sezon, ar urma să plece de pe Camp Nou, odată ce îi expiră contractul.

”Laporta a vrut să se asigure că opţiunea Guardiola pentru stagiunea viitoare rămâne una validă. I-a oferit lui Pep posibilitatea de a reveni la Barca din 2022 şi s-ar părea că există un acord de principiu între preşedinte şi antrenor” scrie sursa citată.

Acest acord poate însemna prelungirea contractului dintre Messi şi Barcelona, pentru că starul argentinian este extrem de încântat de ideea de a lucra din nou cu Pep Guardiola.

Potrivit celor de la Don Balon, Barca i-ar propune patru ani de contract cu opţiune pentru încă unul şi ulterior alţi cinci ani în cadrul clubului, în ce funcţie ar dori Pep Guardiola. 

Afla mai multe despre: guardiola 

viewscnt
Articole similare