Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING Haaland şi-a decis viitorul! Este anunţul momentului: ”Transferul e făcut 100%”

BREAKING Haaland şi-a decis viitorul! Este anunţul momentului: ”Transferul e făcut 100%”
Comentarii

Christian Vieri, fostul mare internaţional italian, a mărturisit că Erling Haaland va juca la Real Madrid.

O conversaţie între Christian Vieri şi Antonio Cassano pe canalul de Twitch Bobo TV dă naştere la anunţul momentului, scrie cotidianul AS. Foştii internaţionali italieni au discutat printre altele şi despre transferurile care s-ar putea face în vara viitoare, iar Antonio Cassano a explicat:

”Mie mi s-a zis, atenţie, Bayern vrea să-l transfere pe Haaland. Iar Real Madrid l-ar vrea pe Lewandowski pentru câţiva ani. Ar avea sens pentru mine” a mărturisit Cassano, care a şi jucat în cariera sa pentru Real Madrid.

Răspunsul lui Christian Vieri a fost unul rapid: ”Mie în schimb mi s-a zis că Haaland va juca la Real Madrid 100%. Asta mi s-a zis”

Haaland ar putea juca la Real Madrid. Pe cine mai vrea să transfere Florentino Perez

Cotidianul AS completează informaţia şi susţine că Real Madrid vrea să-i aducă atât pe Haaland, cât şi pe Mbappe şi Pogba, ultimii doi, în calitate de jucători liberi, pentru că în ianuarie vor intra în ultimele şase luni de contract cu Paris Saint-Germain, respectiv Manchester United.

”A devenit o emblemă a ligii, dar mă tem că nu va sta în Bundesliga. Cifrele care circulă arată că este dificil să îl ţii în Germania. Presupun că viitorul său este în altă ţară”, a spus recent, Karl-Heinz Rummenigge, într-un interviu pentru Sport Bild.

Erling Haaland ar fi fost pe lista de transferuri a lui Chelsea în această vară, dar mutarea nu s-a mai făcut. Mino Raiola, impresarul lui Erling Haaland, a cerut un salariu de 50 de milioane de euro pentru fotbalistul său, mai mult decât încasează Messi sau Neymar. În acest moment, atacantul nordic încasează 8 milioane de euro pe sezon. Din salariul respectiv, 5 la sută erau redirecţionaţi către Mino Raiola, adică 2,5 milioane de euro, potrivit L'Equipe. Pe lângă salariul mare, impresarul a cerut şi un comision de 40 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: erling haalandreal madridchristian vieriantonio cassano 

viewscnt
Articole similare