Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ianis Hagi, ofertă de 3,5 milioane de euro! Unde este aşteptat să semneze fiul „Regelui”

BREAKING | Ianis Hagi, ofertă de 3,5 milioane de euro! Unde este aşteptat să semneze fiul „Regelui”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) este din ce în ce mai aproape de a se despărţi de Rangers.

BREAKING | Ianis Hagi, ofertă de 3,5 milioane de euro! Unde este aşteptat să semneze fiul „Regelui”

După mai multe neînţelegeri cu antrenorul Michael Beale, este limpede că Ianis Hagi nu va mai putea continua la Rangers, motiv pentru care se pregăteşte transferul său. Scoţienii cer 3,5 milioane de euro în schimbul său, iar una dintre echipele care a intrat pe fir este Maccabi Tel Aviv, anunţă GSP.

Fotbalistul este aşteptat sâmbătă în Israel pentru a purta negocierile decisive, iar dacă totul decurge conform planului, Ianis va deveni noul fotbalist al lui Maccabi Tel Aviv.

Suma de 3,5 milioane de euro nu ar reprezenta un impediment pentru israelieni. Aceştia tocmai au încasat 6 milioane de euro după transferul portarului Daniel Peretz la Bayern.

MM Stoica, uluit de forma fizică a lui ianis Hagi: „Uite ce braţe are!” | EXCLUSIV

MM Stoica a avut doar cuvinte de laudă pentru Ianis Hagi.

Deşi are mari probleme la Rangers, acolo unde şi-a pierdut inclusiv locul de rezervă în echipă, Ianis Hagi este lăudat de MM Stoica. Oficialul de la FCSB a remarcat progresul făcut de internaţionalul român în ceea ce priveşte masa musculară.

„El s-a transformat enorm. Mai e ceva, să spui că un jucător vine după accidentare şi vrei să-l împrumuţi, îl împrumuţi, dar nu în Scoţia. Diferenţa e imensă între Celtic şi Rangers faţă de restul echipelor.

Poate să plece sub formă de împrumut, cu opţiuni de cumpărare. Şut s-a lovit genunchi în genunchi cu Panţîru, încet, nici n-a vrut să-l lovească, deci intrarea a fost uşoară, iar Panţîru nu joacă de doi ani jumătate.

Ianis s-a făcut bărbat, uite ce braţe are, uite ce picioare a făcut. Uite cum arată Angel Di Maria şi nu-mi amintesc o accidentare dură a lui”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: ianis hagirangersmaccabi tel aviv 

viewscnt
Articole similare