Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Iftime s-a înţeles cu noul antrenor. Surpriză la Botoşani: şi-a dat acordul

BREAKING | Iftime s-a înţeles cu noul antrenor. Surpriză la Botoşani: şi-a dat acordul

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani şi-a găsit un nou antrenor după ce a rămas fără Marius Croitoru, tehnicianul cu care a realizat cele mai mari performanţe din ultimii ani. Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, a convins un antrenor cu experienţă să semneze şi să preia echipa.

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoşani, s-a înţeles cu noul antrenor care va prelua echipa, după plecarea lui Marius Croitoru.

BREAKING | Iftime s-a înţeles cu noul antrenor. Surpriză la Botoşani: şi-a dat acordul

Marius Croitoru a plecat de la FC Botoşani după ce nu s-a înţeles cu Valeriu Iftime asupra termenilor noului contract, cel vechi expirând la finalul sezonului trecut. Astfel, Iftime s-a pus pe căutări, iar după ce s-au speculat numele lui Mirel Rădoi, Mihai Teja sau Corneliu Papură, se pare că alesu este altul.

Valeriu Iftime s-a înţeles cu noul antrenor de la FC Botoşani, Laszlo Balint, scrie ziare.com, care anunţă că prezentarea oficială va avea loc în zilele viitoare. Iftime l-a ales pe Balint, conform sursei citate, după ce a consultat mai mulţi oameni de fotbal din România.

Iftime şi Balint s-au înţeles asupra contractului pe care antrenorul care a promovat-o pe UTA în Liga 1 urmează să-l semneze.

După plecarea lui Marius Croitoru, despre care s-a scris că ar putea ajunge la U Craiova, numele lui Mirel Rădoi a apărut în "peisajul" de la FC Botoşani, Valeriu Iftime fiind un admirator al fostului selecţioner al naţionalei României, dar în cele din urmă pare că nu s-a pus problema ca el să ajungă la Botoşani.

Tărlungeni, Academica Clincnei, ASA Tg. Mureş, Csikszereda, Sportul Snagov, Metaloglobus şi UTA sunt echipele pe care Laszlo Balint le-a antrenat în cariera de profesionist.

Afla mai multe despre: valeriu ifitmefc botosaniantrenorliga 1laszlo balint 

viewscnt
Articole similare