Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Încă un transfer la FCSB! MM a confirmat: acoperă postul cu un jucător "interesant"

BREAKING | Încă un transfer la FCSB! MM a confirmat: acoperă postul cu un jucător "interesant"

FCSB

Comentarii

FCSB mai face încă un transfer în această vară, un fotbalist "cu un CV destul de bun". Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, a confirmat ce se pregăteşte în culise la echipa "roş-albastră" înaintea startului noului sezon din Superligă.

În lipsa unui răspuns clar de la Vlad Chiricheş (33 de ani), fundaşul central dorit cu ardoarde Gigi Becali la FCSB, Mihai Stoica a căutat şi altă variantă. S-a oprit asupra unui fundaş central străin, "interesant", cu "un CV destul de bun", după cum a dezvăluit la Orange Sport.

Încă un transfer la FCSB! Mihai Stoica "radiografiază" un fundaş central "cu CV destul de bun"

Mihai Stoica a anunţat, în direct la Orange Sport, că FCSB nu se opreşte din transferat şi îşi mai doreşte o variantă de fundaş central la Joyskim Dawa, Denis Haruţ şi Siyabonga Ngezana. Pe lista FCSB a intrat un apărător central din străinătate, "cu CV foarte bun".

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a oferit detalii despre noua ţintă a "roş-albaştrilor", dar a vorbit şi despre varianta Vlad Chiricheş.

"Ne mai uităm după un fundaş central. Gigi a zis că-l aşteaptă pe Chiricheş oricând. Eu mă mai uit. Chiar acum mă uit acum după fundaş central interesant. E născut în 2000, străin, cu un CV destul de bun", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Până acum, FCSB i-a transerat pentru sezonul viitor pe Alexandru Băluţă, Damjan Djokovic şi Siyabonga Ngezana, fundaş central pentru care Gigi Becali a plătit 600.000 de euro sud-africanilor de la Kaizer Chiefs. Omul de afaceri din Pipera aşteaptă acum un răspuns de la Vlad Chiricheş, care se va elibera în curând de contractul pe care îl are la retrogradata Cremonese din Italia.

Denis Haruţ, revelaţia FCSB în noul sezon de Superligă?

Tot în direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre modul în care l-a impresionat pe Denis Haruţ, fundaş care a jucat destul de puţin în sezonul trecut. Oficialul FCSB l-a urmărit pe fundaşul central în cantonamentul din Olanda şi, susţine el, la cum s-a prezentat Harut va fi o piesă importantă pentru echipă în noul sezon.

"Suntem o echipă cu Coman şi Olaru, alta fără. Plusuri pentru Băluţă şi Miculescu, o prestaţie foarte solidă a lui Haruţ în ambele meciuri. A făcut două meciuri foarte, foarte bune. Sunt jocuri de pregătire, dar cred că e o certitudine în momentul de faţă", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb transfer mihai stoicamihai stoica transfer fcsbfcsb transferfcsb transfer fundastransfer fcsb 

viewscnt
Articole similare