Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING Încă un transfer pentru Adi Mutu! Jucătorul a semnat cu FCU Craiova 1948 şi pleacă în cantonamentul din Slovenia

BREAKING Încă un transfer pentru Adi Mutu! Jucătorul a semnat cu FCU Craiova 1948 şi pleacă în cantonamentul din Sloveniagalerie foto

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova 1948 a bifat şi cel de-al patrulea transfer al verii: Mamadou Bagayoko.

Fundaşul dreapta Mamadou Bagayoko a semant cu FCU Craiova 1948. Este cea de-a patra achiziţie a echipei lui Adrian Mutu, după Bauza, Asamoah şi Machado.

Bagayoko este a patra achiziţie a celor de la FCU Craiova 1948

Mamadou Bagayoko are 31 de ani şi a crescut la Africa Sports. În Europa a ajuns pentru prima dată în 2008, când a fost adus de Slovan Bratislava, formaţie unde şi-a petrecut de fapt o mare parte din carieră.

Ivorianul a mai evoluat la Petrzalka, Saint Truiden, Leuven, Mechelen şi Red Star. El a bifat începând cu 2015, 16 selecţii în echipa naţională a ţării sale, fără să marcheze vreodată. Totodată, Bagayoko a reprezentat Costa de Fildeş la Jocurile Olimpice din 2008, la acea vreme fiind considerat una dintre marile promisiuni ale ivorienilor.

FOTO | Bagayoko în tricoul lui Red Star Paris

Potrivit Ediţie.ro, jucătorul a semnat deja cu FCU Craiova 1948. Echipa antrenată de Adrian Mutu va pleca pe 21 iunie într-un cantonament în Slovenia, care va dura până pe 9 iulie. Alb-albaştrii vor disputa în acest stagiu de pregătire şi cel puţin patru meciuri de verificare.

Adrian Mutu a început treaba la FCU Craiova 1948

"Am inceput treaba de cateva zile. Este o perioada relativ usoara pentru baieti, pentru ca adaptare la efort, antrenamentele sunt monitorizate pe ceea ce ne dorim noi in aceasta perioada. Din punctul meu de vedere, sunt optimist, baietii la fel, avem un grup bun, un grup muncitor, sunt multumit de baieti pana acum, de atitudinea lor in primul rand, de cum se prezintă la antrenamente si de concentrarea de care dau dovadă.

Asa cum le-am spus si lor, in fotbal e importanta atitudinea, gestul tehnic vine ca o concluzie la tot ce fac ei în teren, dar atitudinea e cea mai importanta. Cand ai atitudinea corectă si respecti fotbalul, fotbalul te va rasplati. Daca va uiti pe teren, o sa vedeti ca avem şi un jucator nou. Incet, incet, in aceasta seara, o sa vina un alt jucator, vor veni din ce în ce mai mulţi", a declarat Adrian Mutu.

viewscnt
Articole similare
FC Barcelona, meci dramatic în Spania! Fără Messi, catalanii se chinuie în campionat