Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Informaţia momentului în Europa: Real Madrid e gata să plătească o sumă ASTRONOMICĂ pentru înlocuitorul lui Gareth Bale

Informaţia momentului în Europa: Real Madrid e gata să plătească o sumă ASTRONOMICĂ pentru înlocuitorul lui Gareth Bale

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane pune la cale viitorul Realului. Pentru sezonul viitor, lista de achiziţii cuprinde şi câteva nume surprinzătoare. Printre ele şi cel al fotbalistului care ar trebui să-l înlocuiască pe Gareth Bale.

Cotidianul german BILD aruncă bomba! Real Madrid îl doreşte pe internaţionalul englez Jadon Sancho de la Borussia Dortmund şi este gata să ofere peste 100 de milioane de euro pentru el.

”Sancho face parte din planurile lui Zinedine Zidane” anunţă sursa citată. Fotbalistul în vârstă de 19 ani ar urma să devină parte a proiectului de tineri fotbalişti, foarte talentaţi, pe care Real Madrid îşi bazează viitorul. Alături de el, Vinicius Junior, Rodrygo Goes, Brahim Diaz sau Martin Odegaard.

12 goluri şi 18 pase de gol are Sancho în actuala stagiune pentru Borussia Dortmund. La numai 19 ani, cifrele fotbalistului britanic sunt excelente. El a jucat în 39 de partide pentru formaţia lui Lucien Favre şi face parte dintr-un grup restrâns de jucători care au marcat minim 10 goluri şi au reuşit minim 10 pase decisive în primele 5 campionate de top din lume.

Real Madrid s-a mai arătat interesată de Sancho şi în urmă cu 2 ani, tot sub conducerea lui Zinedine Zidane. Conform publicaţiei citate, Jadon a atras şi atenţia celor de la FC Barcelona, dar Real Madrid ar putea avea prioritate la un transfer.

Deja internaţional englez, Sancho, care a debutat la 18 ani într-un meci contra Croaţiei este cotat la 80 de milioane de euro.

În tranzacţia vizată de Real Madrid ar putea intra şi doi jucători: Mariano Diaz şi Achraf Hakimi, fotbalist care se află deja sub conducerea lui Favre, dar care este împrumutat de Real Madrid pentru două sezoane.

  • 19 ani are Jadon Sancho şi 4 selecţii în naţionala Angliei
  • 80 de milioane de euro este cota sa de piaţă
  • 37% este procentajul participării sale directe la golurile Borussiei în această stagiune
  • 18 pase de gol are Sancho, mai multe decât orice jucător de la Real Madrid

Afla mai multe despre: jadon sanchoreal madrid 

viewscnt
Articole similare