Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING Întâlnire decisivă între Florentino Perez şi Zidane. Preşedintele încearcă să-l convingă pe francez să rămână

BREAKING Întâlnire decisivă între Florentino Perez şi Zidane. Preşedintele încearcă să-l convingă pe francez să rămână

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez se va întâlni cu Zinedine Zidane pentru o discuţie decisive în ceea ce priveşte viitorul francezului la Real Madrid.

Cu câteva zile înainte de finalul sezonului, cea mai mare necunoscută de la Real Madrid este dacă Zinedine Zidane va mai continua sau nu la cârma grupării Los Merengues.

În ultimele zile, s-a vehiculat intens varianta potrivit căreia, Zidane va renunţa la cârma formaţiei madrilene. Ba chiar, s-a scris că Zidane le-a comunicat deja jucătorilor această decizie, după meciul cu Athletic Club de Bilbao.

Întâlnire între Florentino Perez şi Zidane. Preşedintele speră să-l convingă să rămână la Real Madrid

Oficialii grupării blanco nu sunt momentan de acord cu decizia antrenorului, dar nu-i vor pune piedici dacă acesta va decide să plece.

Defensa Central anunţă că între Florentino Perez şi Zinedine Zidane va avea loc o întâlnire decisivă în cursul zilei de luni sau marţi, pentru a analiza sezonul şi pentru a stabili dacă francezul va mai continua sau nu la Real Madrid.

Dacă Zidane decide să plece, prima opţiune a Realului este Massimiliano Allegri. Varianta de rezervă este legendarul Raul Gonzalez. 

Afla mai multe despre: zidaneflorentino perezreal madrid 

viewscnt
Articole similare