Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Internaţionalul român A SEMNAT cu Real Madrid. ”Ce moment!”

BREAKING | Internaţionalul român A SEMNAT cu Real Madrid. ”Ce moment!”

Real Madrid

Comentarii

Să joci pentru Real Madrid, multipla campioană a Europei, nu poate fi decât o onoare. Fotbalistul român Raul Andrei Perţea, care va împlini 15 ani pe 10 mai, a fost convins să semneze un nou contract cu juniorii celor de la ”La Fabrica”.

Raul Andrei Perţea s-a născut la Toledo, în Spania, din părinţi români, însă a ales să reprezinte naţionala României la nivel internaţional. A bifat două jocuri pentru România U15, în toamna anului trecut. 

  • Surprinzător este faptul că a lipsit de la convocarea U15 din luna februarie.

Raul Andrei Perţea a semnat un nou contract cu Real Madrid

Raul Andrei Perţea joacă pentru Real Madrid din 2015, de pe vremea în care nu împlinise şase ani. Aşadar, se află de aproape 10 ani la club, iar madrilenii au decis să-i răsplătească eforturile.

  • S-a transfera la Real Madrid de la Viso San Juan, un club de juniori din Spania.

Tânărul mijlocaş este unul dintre cei mai valoroşi jucători din academie, la nivelul său de vârstă. Contribuie aproape meci de meci la golurile echipei sale şi se anunţă un jucător de mare viitor.

 

Clubul madrilen i-a oferit un nou contract lui Raul, pe care fotbalistul român nu a ezitat să-l semneze. Momentul a fost imortalizat de către cei de la Real Madrid şi împărtăşit cu toată lumea pe reţelele sociale.

Tânărul nostru talent Raul Andrei tocmai şi-a reînnoit contractul cu Real Madrid. Este jucătorul generaţiei sale care a rămas cel mai mult timp în club”, a anunţat academia clubului din capitala Spaniei.

 

Raul Perţea nu este singurul jucător român de la echipa U15 a celor de la Real Madrid. Edu Corlat evoluează şi el foarte bine în tricoul ”Los Blancos” şi se află în vederile naţionalei României U15.

Spre deosebire de Rau, Edu este născut la Madrid, nu la Toledo. Însă, beneficiază de aceeaşi consideraţie din partea antrenorilor de la ”La Fabrica”.

Afla mai multe despre: raul pertearomania u15edu corlatreal madrid 

viewscnt
Articole similare