Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ionuţ Radu, OUT! Pleacă de la Inter, dar semnează într-un campionat de top! Antrenorul l-a cerut

BREAKING | Ionuţ Radu, OUT! Pleacă de la Inter, dar semnează într-un campionat de top! Antrenorul l-a cerut

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu nu a avut prea multe şanse de a juca la Inter în acest sezon, iar portarul român ar putea pleca de la campioana Italiei.

Portarul român poate rămâne în Serie A

Portarul român nu a prins în acest sezon niciun minut în tricoul lui Inter, neavând nicio şansă în faţa căpitanului Samir Handanovic. Acum, potrivit celor de la interlive.it, Ionuţ Radu ar putea să fie implicat într-un schimb de jucători între Inter şi Bologna.

Şansele lui Radu sunt foarte mici să joace la Inter. Italienii s-ar fi înţeles cu portarul lui Ajax, Andre Onana, care ar urma să vină liber de contract, la finalul actualului sezon. Acum, Inter ar fi interesată să îl aducă pe Nicolas Dominguez, mijlocaşul celor de la Bologna. Clubul cere 20 de milioane în schimbul milocaşului, dar Inter ar dori să ofere 2 jucători la schimb, printre ei fiind şi Ionuţ Radu. 

Portarul român mai are contract cu Inter până în 2024, iar cota lui de piaţă este de 5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Fotbalistul a prins doar trei meciuri în cariera sa la Internazionale Milano, actuala campioană a Italiei, însă are, în schimb, 53 de partide în Serie A, în mare parte dintre ele lăsând o impresie bună.

În această vară, Ionuţ Radu a fost la un pas de un transfer surpriză în La Liga. Portarul român a fost dorit de Real Sociedad, dar, în cele din urmă, mutarea nu s-a mai produs. Românul a sperat că va primi mai multe şanse de la Simone Inzaghi, noul antrenor al campioanei Italiei, dar acest lucru nu s-a întâmplat. 

Radu are 14 selecţii la naţionala U21 a României.

Afla mai multe despre: inter-radu-bologna 

viewscnt
Articole similare