Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Jucătorii lui Lazio, NEGATIV la testul pentru COVID-19. Fanii Romei vor să oprească Serie A de teamă că Lazio poate ieşi campioană

BREAKING | Jucătorii lui Lazio, NEGATIV la testul pentru COVID-19. Fanii Romei vor să oprească Serie A de teamă că Lazio poate ieşi campioană

Serie A

Comentarii

Veste bună pentru iubitorii fotbalului din Italia. Toţi jucătorii de la Lazio Roma au fost testaţi pentru noul coronavirus şi niciunul dintre ei nu a contractat virusul.

Rivalitatea din Roma, nu are limite! Conform televiziunilor din Italia, fanii formaţiei AS Roma au solicitat întreruperea campionatului de fotbal pentru ca Lazio să nu aibă şanse să cucerească titlul în acest sezon! Formaţia internaţionalului român, Ştefan Radu, ocupă locul 2 în Serie A, la un singur punct în spatele lui Juventus.

Trupa lui Simone Inzaghi este principala contracandidată la titlu pentru campioana en titre, în condiţiile în care, majoritatea specialiştilor din fotbalul italian susţin că joacă fotbalul momentului în Serie A. Lazio a pierdut doar două meciuri în acest sezon, ma puţine decât formaţia lui Cristiano Ronaldo. AS Roma, marea rivală locală, este doar a cincea în clasament.

Rivalitatea dintre cele două formaţii, i-a determinat pe suporterii Romei să facă petiţii online ca Serie A să se întrerupă definitiv, iar titlul să nu fie acordat niciunei echipei!

Jucătorii lui Lazio, NEGATIV la testele pentru COVID-19


În altă ordine de idei, fotbaliştii formaţiei Lazio Roma au fost supuşi cu toţii testelor pentru depistarea noului coronavirus. Din fericire, niciunul dintre jucătorii lui Simeone Inzaghi nu a fost depistat pozitiv la aceste teste.

Pe de altă parte, clubul Sampdoria Genova a anunţat că patru dintre jucătorii săi au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. Fiorentina este unul dintre cele mai afectate cluburi din Serie A de noul coronavirus. Gruparea "viola" a confirmat noi cazuri de COVID-19 la club. Clubul Torino FC a anunţat, miercuri, că un jucător din cadrul primei echipe a fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Hellas Verona a anunţat că jucătorii săi şi staful au fost testaţi negativ la Covid-19, astfel că echipa îşi reia vineri antrenamentele.

  • 1973-1974 şi 1999-2000 sunt sezoanele în care Lazio a cucerit titlul în Serie A
  • Tmmaso Maestrelli şi Sven Goran Eriksson sunt antrenorii care au adus titlul în Italia pentru Lazio
  • 7 Cupe ale Italiei şi 5 Supercupe ale Italiei au cucerit lazialii
  • 2 trofee europene are Lazio în palmaresul său

Afla mai multe despre: ştefan radu 

viewscnt
Articole similare