Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Juventus a dat lovitura verii! Italienii au anunţat transferul celui mai dorit fotbalist din Europa

BREAKING | Juventus a dat lovitura verii! Italienii au anunţat transferul celui mai dorit fotbalist din Europa

Juventus

Comentarii

Juventus Torino pare că a dat lovitura şi a câştigat bătălia cu echipe de top din Europa pentru serviciile celui mai dorit fotbalist din această perioadă de mercato.

Ca şi dat la FC Barcelona, acolo unde ar fi urmat să joace lângă Frenkie de Jong, se pare că Matthijs de Ligt a hotărât să semneze cu echipa la care evoluează Cristiano Ronaldo, anunţă Sky Sport Italia. 

Fundaşul central minune al fotbalului european este curtat de cluburi mari precum Manchester United, Barcelona sau Paris Saint-Germain, însă Juventus a intrat de curând pe fir şi a reuşit să îl deturneze pe olandez. Şi Cristiano Ronaldo s-a implicat în aducerea lui de Ligt la Torino, olandezul a dezvăluit că, la finalul partidei Portugalia - Olanda (1-0) din Liga Naţiunilor, Cristiano Ronaldo a venit la el şi i-a cerut să vină la Juventus.

Aceeaşi sursă notează că Juventus va plăti aproximativ 70 de milioane de euro pentru căpitanul lui Ajax Amsterdam, care a ajuns până în semifinalele UEFA Champions League cu formaţia din capitala Olandei. 

Afla mai multe despre: matthijs de ligtjuventustransfer juventus 

viewscnt
Articole similare