Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Klopp a făcut un transfer imediat după duelul cu Leeds: "Da, ne-am înţeles!" Germanul a mers la jucător acasă!

BREAKING | Klopp a făcut un  transfer imediat după duelul cu Leeds: "Da, ne-am înţeles!" Germanul a mers la jucător acasă!

Liverpool

Comentarii

Liverpool este aproape de un nou transfer pentru viitor. Klopp îl aduce pe "noul Alisson" pe Anfield Road.

Transfer la Liverpool! Klopp l-a adus pe "noul Alisson" imediat după meciul cu Leeds

”Cormoranii” s-au impus pe Anfield cu 4-3, în faţa nou-promovatei Leeds United. Partida a fost una extrem de echilibrată. Campioana Angliei a condus de trei ori şi a fost egalată de fiecare dată de elevii lui Marcelo Bielsa. Liverpool nu s-a lăsat şi a reuşit să îşi câştige primele trei puncte din noua stagiune a campionatului Angliei.

"Ce meci! Ce oponent, ce performanţă din partea ambelor echipe! Fotbal la cel mai înalt nivel, am iubit la nebunie această confruntare. Desigur, când se marchează 7 goluri, cineva e de vină, pentru că în fotbal sunt rare ocaziile când asistăm la atât de multe reuşite.

Am spus încă dinainte de meci că ne vom lupta contra lor pentru că modul în care joacă e extrem de inconfortabil pentru adversar şi e diferit total de cel al celorlalte formaţii din Premier League. Dacă nu respecţi oponentul, te va ucide prin fotbalul prestat, aşa că nu pot să fiu altfel decât mulţumit de atitudinea băieţilor mei azi. Pur şi simplu nu s-au oprit, am fost egalaţi - am mai înscris o dată şi încă o dat şi încă o dată.", a declarat Jurgen Klopp, la finalul partidei.

La nici 24 de ore de la finalul partidei, presa din Anglia, dar şi cea din Brazilia anunţă că Liverpool a obţinut semnătura tânărului portar Marcelo Pitaluga, supranumit "noul Alisson" de jurnaliştii brazilieni.

La numai 17 ani, Pitaluga era curtat de Juventus, dar şi de Paris Saint Germain, dar a ales se pare să joace pentru formaţia lui Klopp. Brazilienii scriu că antrenorul german a fost personal în Brazilia pentru a discuta cu familia jucătorului.

"Ne-am înţeles cu Liverpool" ar fi afirmat surse din cadrul clubului brazilian Fluminense, pentru Globeosporte.

Marcelo are dublă cetăţenie (germană şi braziliană) şi, deşi este cotat la doar 100 de mii de euro, este considerat la cei 17 ani ai săi drept o mare speranţă a fotbalului brazilian.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt

A post shared by Marcelo Pitaluga (@mpitaluga) on

 

Faptul că Liverpool l-a cumpărat la această vârstă pentru o sumă care depăşeşte 2.5 milioane de euro demonstrează interesul "cormoranilor" pentru dezvoltarea tinerilor jucători, mai scrie presa din Brazilia. Marcelo ar fi trecut deja vizita medicală şi ar urma să semneze pe şase ani cu Liverpool. "Este un super transfer pentru ei. Jucătorul a fost la un pas de PSG" scrie un jurnalist brazilian, apropiat de Fluminense. Conform presei din Brazilia, Marcelo se remarcă prin siguranţa cu care îşi controlează propriul careu, are un joc aerian foarte bun, un joc de picior decent pentru vârsta sa şi este foarte bun în duelurile unu contra unu. 

Afla mai multe despre: jurgen kloppmarcelo pitaluga 

viewscnt
Articole similare