Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Laporta a ales antrenorul Barcelonei pentru sezonul viitor: "Pariază pe el!". Cine îl va antrena pe Messi din vară

BREAKING | Laporta a ales antrenorul Barcelonei pentru sezonul viitor: "Pariază pe el!". Cine îl va antrena pe Messi din vară

FC Barcelona

Comentarii

Scaunul lui Ronald Koeman (57 de ani) nu mai tremură la FC Barcelona. Joan Laporta a ales să aibă încredere în antrenorul olandez şi Koeman va continua, pentru cel puţin încă un sezon, la FC Barcelona. Presa din Spania a aflat despre intenţiile lui Joan Laporta, noul preşedinte al clubului de pe Camp Nou, care a fost investit oficial în funcţie în cadrul unei ceremonii care a avut loc miercuri, pe stadionul catalanilor.

Joan Laporta a ales antrenorul Barcelonei pentru sezonul viitor: "Pariază pe el!". Ronald Koeman va continua pe Camp Nou

FC Barcelona a intrat într-o nouă eră odată cu revenirea lui Joan Laporta la cârma clubului de pe Camp Nou, după ce a condus echipa blaugrana şi între 2003 şi 2010. Fanii şi jucătorii Barcelonei speră ca echipa să redevină mare în noul mandat al lui Joan Laporta, iar presa din Spania a aflat că noul preşedinte al catalanilor a ales deja antrenorul pentru sezonul viitor.

Deşi au existat multe speculaţii privind viitorul băncii tehnice a Barcelonei, se pare că Ronald Koeman i-a câştigat încrederea lui Joan Laporta, după ce jocul echipei s-a îmbunătăţit considerabil în ultimele meciuri. Factorul încredere a contat şi el enorm, după venirea lui Laporta. Preşedintele blaugrana le-a dat încredere antrenorului, lui Messi şi jucătolor. Cadena SER scrie că Joan Laporta a decis că Ronald Koeman să continue la FC Barcelona pentru cel puţin încă un sezon. "E intangibil, de neatins. Laporta pariază pe Koeman pentru sezonul viitor", anunţă sursa citată.

Ronald Koeman a fost adus de Josep Maria Bartomeu la club, în ceea ce e a reprezentat una dintre ultimele decizii importante ale fostului preşedinte la FC Barcelona. Contractul lui Ronald Koeman cu FC Barcelona expiră în 2022, în vară. Tehnicianul olandez a renunţat la postul de selecţioner al Olandei pentru a veni să antreneze pe Camp Nou, clubul la care a făcut istorie şi ca jucător.

Ronald Koeman a marcat golul care a adus primul trofeu al Ligii Campionilor pentru Barcelona, în finala din 1992, cu Sampdoria. Antrenorul batav a condus Barcelona deja în 42 de meciuri, cu o medie de 2,14 puncte câştigate pe meci.

Pe banca Barcelonei, Ronald Koeman are şansa să câştige Cupa Spaniei, catalnii fiind calificaţi în finală, unde o vor înfrunta pe Bilbao, dar are şanse şi la campionat, după ce deficitul faţă de Atletico Madrid s-a redus la doar patru puncte. Barcelona are în mână şi meciul direct cu echipa lui Diego Simeone, care se va juca pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: ronald koeman antrenor barcelonajoan laporta antrenor ronald koeman barcelonajoan laporta ronald koeman barcelonajoan laporta antrenorronald koeman barcelona 

viewscnt
Articole similare