Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Laporta dă marea lovitură la Barca: super antrenorul şi-a dat acordul să-l antreneze pe Messi. Anunţul momentului

BREAKING | Laporta dă marea lovitură la Barca: super antrenorul şi-a dat acordul să-l antreneze pe Messi. Anunţul momentuluigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Potrivit presei spaniole, FC Barcelona va renunţa la serviciile lui Ronald Koeman la finalul stagiunii în curs. Candidatul la preşedinţia clubului catalan, Joan Laporta vrea să-l aducă pe Jurgen Klopp!

Barcelona ar putea intra într-o nouă eră odată ce Joan Laporta va fi înscăunat la conducerea clubului. Înfrângerea cu Paris Saint Germain şi remiza cu modesta Cadiz au afectat foarte mult poziţia antrenorului Ronald Koeman, care are şanse mici să mai rămână şi din stagiunea viitoare pe banca tehnică a catalanilor.

Potrivit celor de la Diario Gol, Jurgen Klopp, tehnicianul lui Liverpool, a devenit principala ţintă a candidatului la preşedinţia clubului FC Barcelona, Joan Laporta.

Fostul preşedinte are cele mai mari şanse să câştige alegerile din martie şi să redevină şef pe Camp Nou. Sursa citată scrie că omul care a cucerit titlul după 30 de ani în Premier League cu Barcelona, Jurgen Klopp, este dorit cu insistenţă de Laporta la cârma noului proiect.

Surpriza vine de la faptul că agentul antrenorului german, i-ar fi comunicat lui Laporta că Jurgen Klopp este dispus să plece la finalul sezonului de pe Anfield Road şi să vină la Barcelona. Aflat la 16 puncte de liderul din Premier League, Manchester City, Klopp pare nemulţumit, susţin spaniolii, de felul în care a fost gestionat la nivel de club, lotul ”coromoranilor”.

”Germanul consideră că schimbările de lot după câştigarea unor titluri importante erau importante pentru a păstra motivaţia vie. Ceva ce nu s-a întâmplat la Liverpool” scrie sursa citată, care subliniază şi nemulţumirea publică a tehnicianului german: ”Nu cred că ne putem lupta pentru Premier League. Avem nevoie de prea multe victorii”.

Diario Gol susţine că agentul antrenorului a comunicat deja echipei conduse de Joan Laporta că Jurgen Klopp este deschis la discuţii, ceea ce până anul trecut nu era considerată o posibilitate din partea tehnicianului german.

Laporta ar avea astfel drum liber spre negocierea care poate duce la o revoluţie la Barcelona şi automat, întemeierea unui nou proiect în cadrul clubului.

  • 302 meciuri are Klopp la Liverpool, iar 178 dintre acestea s-au terminat cu victorii
  • 4 trofee a cucerit germanul pe Anfield Road: titlul, UEFA Champions League, Supercupa Europei şi Mondialul Cluburilor
  • 9 trofee are în cariera sa de antrenor
  • De 3 ori a fost declarat cel mai bun antrenor german al anului şi o dată cel mai bun antrenor din lume

Afla mai multe despre: joan laportafc barcelonaronald koemanjurgen kloppliverpool 

viewscnt
Articole similare