Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Laporta face revoluţie la Barcelona! Cinci transferuri rezolvate pentru noua eră de pe Camp Nou: starurile care vin lângă Messi

BREAKING | Laporta face revoluţie la Barcelona! Cinci transferuri rezolvate pentru noua eră de pe Camp Nou: starurile care vin lângă Messi

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta, unul dintre candidaţii la preşedinţia Barcelonei la alegerile de pe 24 ianuarie, are pregătită o listă de cinci transferuri în cazul în care va prelua din nou frâiele clubului de pe Camp Nou. Joan Laporta a mai condus Barcelona între 2003 şi 2010.

Laporta face revoluţie la FC Barcelona! Cinci transferuri deja rezolvate pentru noua eră de pe Camp Nou

Alegerile pentru preşedinţia Barcelonei vor avea loc pe 24 ianuarie, iar miza este una uriaşă pentru candidaţi. Joan Laporta este unul dintre numele grele din cursa pentru scaunul de preşedinte, principalul său rival fiind Victor Font. Avocatul catalan lucrează intens la proiectul său, în linişte, dar informaţii legate de acesta se "scurg" pe internet. Presa din Spania a aflat că Joan Laporta are deja întocmită o listă de cinci jucători pe care îi va transfera la FC Barcelona dacă va câştiga alegerile prezidenţiale.

Joan Laporta îşi pregăteşte minuţios proiectul pe care va trebuie să-l prezinte lui Leo Messi, ca argentinianul să accepte să continue la FC Barcelona. Leo Messi va intra la 1 ianurie în ultimele şase luni de contract şi viitorul său pe Camp Nou depinde de cât de convingător va fi proiectul noului preşedinte. Messi şi Laporta au o relaţie bună de pe vremea când ultimul a condus clubul blaugrana, între 2003 şi 2010.

Laporta face revoluţie la FC Barcelona! Cinci transferuri pregătite: Haaland, Verratti şi Alaba vor fi transferaţi pe Camp Nou

Presa din Spania a aflat numele de lista de transferuri a lui Joan Laporta, care, public, a ezitat să dea numele posibilelor ţinte de pe piaţa de mercato. Totuşi, se pare ca avocatul catalan e bine ancorat în realitatea zilelor noastre de la FC Barcelona şi se gândeşte mai mult la viitor.

Concret, conform Diario Gol, Joan Laporta îi are pe lista de transferuri pe Erling Haaland (20 de ani), supergolgheterul Borussiei Dortmund, David Alaba (28 de ani), câştigător al Ligii Campionilor cu Bayern care vrea să plece din Bavaria în vară, Eric Garcia (20 de ani), unul dintre cei mai promiţători fundaşi centrali din lume. Ultimele două nume de pe lista lui Laporta sunt Marco Verratti (28 de ani), mijlocaşul lui PSG, şi Eduardo Camavinga (18 ani), rising starul lui Rennes.



Joan Laporta a mai fost preşedintele FC Barcelona între 2003 şi 2010, perioadă în care catalanii au avut una dintre cele mai puternice echipe din lume, cu Guardiola, Messi, Xavi şi Iniesta în plenitudinea forţelor.

Afla mai multe despre: joan laportajoan laporta fc barcelonalaporta revolutie barcelonalaporta transferuri barcelonalaporta revolutie transferuri barcelona 

viewscnt
Articole similare