Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Laporta face revoluţie la Barcelona! Trei jucători, OUT! Trei transferuri deja rezolvate

BREAKING | Laporta face revoluţie la Barcelona! Trei jucători, OUT! Trei transferuri deja rezolvate

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a terminat sezonul de LaLiga pe locul trei în clasament, după ce a câştigat Cupa Spaniei, iar perioada de mercato din vară se anunţă una agitată pentru formaţia catalană, în urma anunţului făcut de Joan Laporta. Preşedintele de pe Camp Nou a anunţat că urmează restructurări masive în lot, iar "greii" nu au viitorul asigurat.

Laporta face revoluţie la Barcelona! Trei plecări şi trei veniri pe Camp Nou, în vară

La capătul unui sezon de tranziţie la Barcelona, Laporta se pregăteşte să ia decizii importante pentru viitorul clubului, iar pe unele se pare că deja le-a luat. Până să stabilească viitorul antrenorului Ronald Koeman, care e greu de crezut că va mai continua pe Camp Nou, preşedintele trupei blaugrana a decis că se va despărţi de trei jucători în următoarea perioadă de mercato.

Concret, Jordi Alba (32 de ani), Junior Firpo (24 de ani) şi Jean-Clair Todibo (21 de ani) vor pleca de la Barcelona în vară, potrivit presei internaţionale, jurnalişti cu surse foarte bune în cadrul clubului. Firpo e dorit în Anglia şi Serie A, iar Todibo va continua la Nice, acolo unde a fost împrumutat în sezonul trecut. Barcelona va încasa 8,5 milioane de euro plus alte şapte în funcţie de anumite bonusuri pentru fundaşul francez.

Este de aşteptat, însă, ca de la Barcelona să mai plece jucători precum Braithwaite, Umtiti sau Neto.

În ceea ce priveşte venirile, Barcelona a rezolvat deja transferurile lui Sergio Aguero (33 de ani), Eric Garcia (20 de ani) şi Memphis Depay (27 de ani). Primele două veniri, ale lui Aguero şi Garcia, vor fi oficializate după finala Ligii Campionilor, Manchester City - Chelsea, în timp ce cu Depay încă se mai negociază mici detalii.

Joan Laporta a fost reales preşedintele Barcelonei la începutul lunii martie 2021, după ce a mai condus clubul între 2003 şi 2010.

Afla mai multe despre: joan laportarevolutiebarcelonatransferuriveniriplecari 

viewscnt
Articole similare