Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING Laporta, primul transfer tare pentru noua Barca! Fanii au explodat pe reţelele de socializare: ”Ce revenire!”

BREAKING Laporta, primul transfer tare pentru noua Barca! Fanii au explodat pe reţelele de socializare: ”Ce revenire!”galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Potrivit presei spaniole, candidatul la preşedenţia clubului FC Barcelona, Joan Laporta, s-ar fi înţeles pentru transferul lui Hector Bellerin de la Arsenal.

De două ori a vrut fosta conducere a catalanilor să-l transfere pe Hector Bellerin de la Arsenal Londra, însă de fiecare dată, oficialii blaugrana s-au blocat în negocieri.

Laporta l-ar fi convins pe Hector Bellerin să vină la Barcelona. Reacţia fanilor pe reţelele de socializare

Potrivit publicaţiei Don Balon, Juan Laporta, candidat la preşedinţia Barcelonei, ar fi obţinut acordul jucătorului pentru un transfer din vara viitoare, în cazul în care Laporta va deveni preşedintele clubului.

După ce a depăşit o gravă accidentare (ruptură a ligamentelor încrucişate), Bellerin a revenit la Arsenal şi este titular de drept în angrenajul condus de spaniolul Mikel Arteta. Nivelul său de joc a fost unul foarte bun, chiar dacă jucătorul nu este la capacitate fizică maximă, notează presa iberică.

Pentru Hector Bellerin, transferul la Barcelona ar fi un vis împlinit. Jucătorul a crescut în La Masia, evoluând la Barcelona între 2003 şi 2011, pe vremea când era junior.

Arsenal l-a transferat şi a fost promovat la prima echipă în 2013, devenind un jucător important după un periplu pe la Watford. Suporterii Barcelonei au remarcat de altfel acest detaliu şi sărbătoresc informaţia oferită de presa iberică pe reţelele de socializare: ”Ce revenire!” sau ”Este copilul nostru, copil de-al casei” sunt doar câteva dintre expresiile folosite de fani pe Twitter.

Hector Bellerin are 25 de ani şi este încă un fotbalist foarte tânăr. Se remarcă prin spiritul său ofensiv, dar în ultima vreme a crescut foarte mult şi din punct de vedere defensiv. În 2016 a debutat în naţionala Spaniei, pentru care a adunat doar 4 selecţii. Are o concurenţă serioasă, pentru că flancul drept a fost ocupat fie de Juanfran, fie de Azipilicueta, fie de Dani Carvajal, titularul de drept.

Pentru Arsenal, Bellerin are 219 meciuri şi 8 goluri marcate. A început acum, în actuala ediţie de campionat, al 9-lea sezon în tricoul ”tunarilor”. Bellerin a fost desemnat în 2015 cel mai bun tânăr jucător din Catalonia şi inclus în 2015-2016 în echipa ideală din Premier League. În tricoul lui Arsenal a cucerit şase trofee şi nu şi-a ascuns niciodată dorinţa de a reveni la Barcelona.

Afla mai multe despre: joan laportahector bellerin 

viewscnt
Articole similare