Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Lovitura carierei! A refuzat Dinamo şi a semnat pe un salariu impresionat, cu formaţia unui miliardar

BREAKING | Lovitura carierei! A refuzat Dinamo şi a semnat pe un salariu impresionat, cu formaţia unui miliardar

Dinamo București

Comentarii

Ajuns la 31 de ani, Claude Dielna este unul dintre stranierii care a lăsat o impresie bună în tricoul lui Dinamo în ultimii doi ani. Deşi numele său a fost vehiculat din nou în Ştefan cel Mare, după ce şi-a încheiat contractul cu New England Revolution, Dielna a ales să rămână în Major League Soccer.

Fotbalul care îl aşteaptă pe Alex Mitriţă, îl reprimeşte pe Claude Dielna. Fotbalistul francez care a îmbrăcat tricoul lui Dinamo Bucureşti în 2017 a semnat un contract foarte avantajos cu Portland Timbers, formaţie caer evoluează în Major League Soccer.

Gruparea din Providence Park este controlată de omul de afaceri Merritt Paulson, fondatorul Peregrine Sports. Omul de afaceri american are o avere estimată la peste 1 miliard de dolari.

Dielna va avea un contract de 1 milion de dolari pe sezon: ”Cât am jucat la New England Revolution am făcut o treabă bună. Mi-au dat banderola de căpitan şi mi-am luat jobul în serios, iar impresia generală a fost una bună” a declarat Dielna pentru OregonLive.

Fotbalistul francez a mai explicat: ”Pentru mine nu contează banii. Iubesc fotbalul! Când mă trezesc, când dorm, mă gândesc la fotbal. Trăiesc pentru fotbal, nu din fotbal. Banii nu îţi aduc nimic. Am venit aici să joc fotbal, nimic mai mult” a mărturisit pentru aceeaşi sursă, fostul jucător de la Dinamo Bucureşti.

Claude Dielna a bifat 12 prezenţe în tricoul lui Dinamo Bucureşti. A mai trecut în cariera sa pe la Olympiacos Pireu, Ajaccio, Sheffield Wednesday sau Lorient. 

Afla mai multe despre: claude dielnadinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare