Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING Lovitură de teatru! Boloni negociază cu un GIGANT din Europa. Reacţie senzaţională a fanilor

BREAKING Lovitură de teatru! Boloni negociază cu un GIGANT din Europa. Reacţie senzaţională a fanilor
Comentarii

Antrenorul român, Ladislau Boloni, pare în acest moment principalul favorit pentru a prelua formaţia Standard Liege, scrie presa din această ţară.

Michel Preduhomme nu va continua la cârma ”roşilor” scrie presa din Belgia, astfel că Ladislau Boloni devine principalul favorit la preluarea echipei. Voetbal24.be scrie că tehnicianul român, care s-a despărţit deja de Antwerp este susţinut de oameni importanţi din conducerea clubului, care îl văd cel mai potrivit pentru a prelua una dintre cele mai titrate formaţii ale Belgiei.

”Boloni este familiarizat cu clubul, dar şi cu campionatul. Simte că are nevoie de o nouă provocare, iar Standard este o variantă perfectă” scrie sursa citată.

Standard Liege are 10 titluri de campioană în Belgia şi alte 13 locuri doi. Formaţia din Liege a mai cucerit 8 Cupe ale Belgiei în istoria sa,  şi a juact două finale europene. Românul este tehnicianul care a adus ultimul titlu în Belgia formaţiei Standard. S-a întâmplat în sezonul 2008-2009. El a cucerit în acea perioadă alte două trofee cu formaţia alb-roşie. La Standard jucau în acea perioadă fotbalişti precum Dieumerci Mbokani, Steven Defour, Igor de Camargo, Axel Witsel sau Wilfried Dalmat.

Standard,  club înfiinţat acum 122 de ani, a jucat două finale europene: Cupa Cupelor şi Cupa UEFA Intertoto. Gruparea din Liege a fost antrenată în 2008 de Ladislau Boloni şi în 2012 de Mircea Rednic.

Reacţie senzaţională a fanilor


Belgienii au făcut şi un sondaj de opinie cu privire la posibila trecere a lui Boloni pe Stade Maurice Dufrasne.

Conform acestui sondaj, 85% dintre votanţi consideră că Ladislau Boloni este soluţia cea mai bună pentru înlocuirea lui Michel Preduhomme.

Fellaini a sărit în ajutorul clubului


Fostul star de la Manchester United a împrumutat clubul Standard Liege cu 3 milioane de euro, a anunţat presa belgiană.

Mijlocaşul echipei Shandong Luneng, în vârstă de 32 de ani, se alătură astfel fostului său coechipier de la naţionala Belgiei, Axel Witsel, care a investit în Immobilière Standard de Liège, proprietarul stadionului. Potrivit La Dernière Heure, Witsel ar deţine 45 la sută din stadion. Ajutorul lui Fellaini şi a altor investitori ar urma să permită celor de la Standard să-şi recupereze licenţa de club profesionist, care nu a fost acordată de federaţie în luna aprilie. Clubul a făcut apel la această decizie la Curtea belgiană de Arbitraj Sportiv (CBAS). ''Am beneficiat de aceşti bani, dar am avut succes şi la apelul înaintat la Curtea naţională de arbitraj'', a declarat Olivier Smeets, purtător de cuvânt al clubului.

Afla mai multe despre: laszlo boloni 

viewscnt
Articole similare