Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING Lovitură de teatru la FCSB! Gigi Becali a anunţat transferul lui Gnohere în Liga 1: ”Cu atât îl dau!” | EXCLUSIV

BREAKING Lovitură de teatru la FCSB! Gigi Becali a anunţat transferul lui Gnohere în Liga 1: ”Cu atât îl dau!” | EXCLUSIV  galerie foto

FCSB

Comentarii

Patronul formaţiei FCSB, Gigi Becali, a anunţat pentru Telekom Sport, că are o ofertă din Liga 1 pentru Harlem Gnohere.

În urmă cu un an de zile, Gigi Becali nu voia să audă de un transfer al lui Harlem Gnohere de la FCSB, fără minim 2 milioane de euro. S-a vorbit chiar că patronul roş-albaştrilor ar fi dat dezlegare unor agenţi pentru a-l vinde pe francez în Asia pentru 4-5 milioane de euro.

A trecut timpul, iar latifundiarul din Pipera şi-a redus din pretenţiile financiare.

Gnohere a devenit ”transferabil” la FCSB. Gigi Becali vrea să-şi văndă fostul preferat. Ce s-a schimbat între timp?

Odată cu suspendarea Ligii I, Gigi Becali n-a stat pe gânduri şi le-a cerut jucătorilor să semneze un document din care reiese că sunt de acord cu înjumătăţirea salariului în următoarele şase luni. Singurii care s-au revoltat au fost chiar Harlem Gnohere şi Bogdan Planic, fotbalişti care mai au contract cu vicecampioana României până în iunie 2021. În urma refuzului primit, Gigi Becali n-a stat pe gânduri şi i-a băgat în şomaj tehnic pe Planic şi pe Gnohere, alături de alţi patru jucători aflaţi pe lista neagră a patronului de la FCSB, Cristian Bălgrădean, Marko Momcilovic, Adi Popa şi Alexandru Stan.

Acum, Gnohere şi-a ameninţat clubul că va merge la comisii pentru a-şi recupera salariul întreg în toată această perioadă de criză, iar acelaşi lucru îl va face şi Bogdan Planic. În plus, spre deosebire de atacantul francez, fundaşul central are şi nenumărate oferte, astfel că şansele sale de a mai rămâne la FCSB şi în sezonul următor sunt extrem de mici.

Pe de altă parte, fără doar şi poate, în atitudinea clubului roş-albastru contează acum şi randamentul mult mai slab al fotbalistului francez. El a devenit mai mult rezervă la FCSB, iar transferul internaţionalul de tineret Adrian Petre de la Esbjerg îl face pe Gnohere să plece acum cu şansa a doua la titularizare în atacul vicecampioanei României.

Harlem Gnohere, mesaj tăios pentru conducere. Replica lui Gigi Becali: ”Îl dau la Iaşi”

Zilele trecute, atacantul francez a postat pe Instagram un mesaj care pare îndreptat înspre conducerea FCSB-ului: ”Boala Alzheimer. Boala progresivă care distruge memoria şi alte funcţii mentale importante. Conexiunile neuronale şi neuronii de asemenea se degradează şi mor, ceea ce se traduce prin distrugerea memoriei şi alte funcţii mentale importante”, a scris francezul pe Instagram.

Referirea este cel mai probabil la faptul că şefii clubului au uitat că Harlem Gnohere a semnat pe 10 noiembrie 2018 prelungirea contractului şi noua înţelegere expiră în 2021.

Acum, Gigi Becali a făcut anunţul pe care probabil că multă lume îl aştepta. FCSB îl vinde pe Gnohere, deşi latifundiarul din Pipera recunoaşte că nu are o ofertă concretă pentru francez, ci mai degrabă a dezvăluit un interes pentru ”Bizon”: ”Gnohere am o ofertă. Mi-a cerut Rednic că vrea să îl ia, am zis că vreau 500.000 pe el...Nu am ofertă, a întreabat Mircea Rednic cât vreau pe el. Şi eu am zis că 500 de mii” a confirmat Gigi Becali în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Harlem Gnohere a pierdut din cota de piaţă şi conform site-ului transfermarkt.com. În prezent, francezul este cotat la doar 1.3 milioane de euro, cu mult mai puţin decât cele 2 milioane de euro la care era evaluat în urmă cu câteva luni.

”Bizonul” are 6 goluri în actuala stagiune şi o pasă decisivă. A jucat însă doar 807 minute în Liga 1 şi alte 74 de minute în preliminariile UEFA Europa League. 

  • 75 de goluri a marcat Gnohere în Liga 1
  • 115 meciuri are în tricoul lui FCSB
  • 59 de partide a jucat pentru rivala Dinamo
  • Charleroi, Bulle, Geneve Sport, Mopns, Westerlo sau Mouscron sunt alte echipe la care a evolaut francezul

Afla mai multe despre: gnoheregigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare