Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING| Manchester United oferă 200 de milioane de lire sterline pentru doi jucători care au uimit Europa în ultimul an

BREAKING| Manchester United oferă 200 de milioane de lire sterline pentru doi jucători care au uimit Europa în ultimul an

Fotbal

Comentarii

Antrenorul norvegian al celor de la Manchester United, Oleg Gunnar Solskjaer, şi-a stabilit ca priorităţi în această iarnă achiziţionarea a doi jucători consideraţi vitali pentru viitorul "diavolilior". Dar pentru ca mutările să se realizeze, United trebuie să scoată din conturi aproximativ 200 de milioane de lire.

Ferestra de transferuri în Anglia se deschide la 1 ianuarie 2020, însă Manchester United ştie deja numele jucătorilor pe care doreşte să-i convingă să ajungă pe Old Trafford. Este vorba de englezul Jadon Sancho de la Borussia Dortmund şi norvegianul Erling-Braut Haaland.

Pentru conducerea Borussiei Dortmund, Jadon Sancho este netransferabil, însă sunt conştienţi de faptul că aripa de 19 ani îşi va dori bani mai mulţi pe viitor şi va fi greu de păstrat foarte mult timp. Aşa că suma de transfer ar putea ajunge la aproximativ 100 milioane de lire, adică 116 milioane de euro. Manchester United a încercat să-l mai transfere pe Sancho şi vara trecută, însă nu s-au înţeles cele două cluburi.

Pentru conaţionalul său Haaland, Solskjaer va trebui să plătească 85 de milioane de lire, adică 100 milioane de euro. Atacantul în vârstă de 20 de ani al celor de la Salzburg este dorit toate marile cluburile ale Europei, însă Solskjaer se bazează pe faptul că cei doi au lucrat împreună la Moldo. De asemenea, Haaland are promis locului de titular în echipa lui Paul Pogba.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare