Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Marian Copilu, primul TUN la U Craiova! Fotbalistul dorit de Becali, lovitura lui Rotaru!

BREAKING | Marian Copilu, primul TUN la U Craiova! Fotbalistul dorit de Becali, lovitura lui Rotaru!galerie foto
Comentarii

Mihai Rotaru, patronul U Craiova, pregăteşte primul transfer important în Bănie după ce l-a adus pe Marian Copilu, liber de contract după ce s-a despărţit de CFR Cluj. Tudor Băluţă (22 de ani), oltean la origini, e dorit de U Craiova şi ar putea fi prima mutare pe care Marian Copilu o face din funcţia de preşedinte al Craiovei.

Marian Copilu, primul TUN la U Craiova! Fotbalistul dorit de Becali, lovitura lui Rotaru!

Aducerea lui Marian Copilu, fostul preşedinte de la CFR Cluj, la U Craiova a fost o adevărată lovitură dată de Mihai Rotaru. Copilu a asigurat liniştea necesară performanţei în Gruia, dar s-a certat cu patronul Nelu Varga şi a fost dat afară. Ajuns în Bănie, Marian Copilu ar putea da prima lovitură pe piaţa transferurilor din postura de preşedinte al Craiovei.

Potrivit Sussex Live, Tudor Băluţă e pe picior de plecare de la Brighton, echipă care l-a cupărat de la Viitorul cu 2,5 milioane de euro. Fotbalistului îi expiră contractul cu "Pescăruşii", iar Tudor Băluţă ar putea ajunge la U Craiova. Site-ul 3minute.net scrie că U Craiova îl vrea pe Tudor Băluţă, dar şi Gică Hagi, şi Gigi Becali îl vor pe mijlocaşul cu selecţii în naţionala României.

Tudor Băluţă e oltean la origini, născut în Craiova, şi a început fotbalul la academia lui Gică Hagi. A jucat pentru formaţia din Constanţa până în ianuarie 2019, când Brighton a plătit 2,5 milioane de euro pentru a-l achiziţiona de la Viitorul. ADO Den Haag şi Dinamo Kiev sunt echipele pe care Băluţă le mai are în CV.

„Îmi place foarte mult de Băluţă, cel mai mult îmi place de el. Am vrut să-l iau. Hagi l-a dat cu două milioane, eu am zis că le dau trei, dar nu a vrut să vină. Nu a vrut el, băiatul, a zis că nu vine în România. Băluţă e stâncă, e piatră, nu poate nimeni să treacă de el. Nu are voie să lipsească din echipa naţională”, spunea Becali după transferul lui Băluţă la Brighton.

  • 1 - un singur meci a jucat Tudor Băluţă pentru Brighton, în Cupa Ligii Angliei, cu Bristol (1-2)
  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Tudor Băluţă în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: tudor balutatransferu craiovamarian copilumihai rotaru 

viewscnt
Articole similare