Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Mbappe, "bomba verii" în ultima zi de mercato: "A ţinut totul secret"

BREAKING | Mbappe, "bomba verii" în ultima zi de mercato: "A ţinut totul secret"

Fotbal

Comentarii

Se scurg orele, iar fanii lui Real Madrid aşteaptă cu nerăbdarea mare veste a startului de sezon: transferul lui Kylian Mbappe (23 de ani). Fereastra de transferuri în Spania se încheie la finalul acestei zile.

Agentul FIFA Marco Kirdemir a anunţat că transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid se va realiza astăzi, în ultimele minute al perioadei de ”mercato”.

”Mbappe va semna cu Real Madrid”

Impresarul este de părere că Florentino Perez a pregătit planul în detaliu şi va face anunţul cu puţine minute înaintea închiderii ferestrei de transferuri.

În opinia sa, şefii lui Paris-Saint Germain sunt obligaţi să-l vândă în această vară, deoarece nu îndeplinesc baremul pentru fair-play-ul financiar şi, dacă nu renunţa la Mbappe, ar urma să fie sancţionaţi dur de către UEFA, până la excluderea echipei din competiţiile europene.

Kylian Mbappe va semna cu Real Madrid astăzi, în ultima clipă. Florentino Perez este inteligent şi ţine totul secret.

Sunt de mulţi ani în breaslă şi am văzut multe surprize. Va fi bomba verii.

Dacă PSG nu îl vinde pe Kylian Mbappe, UEFA o va denunţa pe PSG  pentru încălcarea regulamentului de fair-play financiar. Trebuie să-l vândă pe Mbappe. Este singura opţiune”, a declarat Marco Kirdemir, conform Radio Marca.

În urmă cu câteva zile, publicaţia spaniolă ”Vozpopuli” anunţat că Real Madrid s-a înţeles cu Paris Saint-Germain pentru transferul lui Kylian Mbappe, în schimbul a 200.000.000 de euro, şi este doar o chestiune de timp până când va fi oficializată mutarea.

Rămâne de văzut dacă informaţiilor oferite de către impresarul Marco Kirdemir şi jurnaliştii de la ”Voz Populi” se vor corela şi, la finalul perioade de ”mercato” Kylian Mbappe va deveni jucătorul lui Real Madrid.

Afla mai multe despre: mbappereal madridparis-saint germain 

viewscnt
Articole similare