Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Mega-transfer după Nordsjaelland - FCSB! ”Şi-a dat acordul”. Jucătorul va intra în istoria clubului

BREAKING | Mega-transfer după Nordsjaelland - FCSB! ”Şi-a dat acordul”. Jucătorul va intra în istoria clubuluigalerie foto

Fotbal

Comentarii

La scurt timp după returul dintre Nordsjaelland şi FCSB, din preliminariile Conference League, fotbalistul danezilor, Ernest Nuamah (19 ani), şi-a dat acordul pentru transferul carierei.

Publicaţia franceză ”L`Equipe” anunţă că Olympique Lyon este foarte aproape de a ajunge la o înţelegere cu Nordsjaelland pentru transferul fotbalistului ghanez Ernest Nuamah.

Ernest Nuamah, foarte aproape de Lyon

Potrivit sursei citate ”Lyon forţează împrumutul lui Ernest Nuamah, cu obligativitate de transfer definitiv”, chiar în aceste zile.

Discuţiile se poartă de mai multe săptămâni, timp în care reprezentanţii clubului francez l-au urmărit îndeaproape, implicit şi la cele două partide contra celor de la FCSB, din Conference League.

Ernest Nuamah este unul dintre cei mai căutaţi tineri jucători din Europa. Fotbalist se mai află şi-n vederile celor de la PSG, Milan, Reims, Everton sau Ajax, însă pare mai tentat să meargă la Lyon.

Se pare Les Gones au fost convingători, iar Nuamah şi-a exprimat dorinţa de a se muta pe Groupama Stadium”, anunţă sursa citată.

  • 6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Nuamah, conform transfermarkt.de.

Lyon se află în căutarea unei extreme stânga, după ce Karl Toko-Ekambi a plecat, iar Jeffinho nu oferă ceea ce aşteaptă Laurent Blanc.

Suma de transfer pregătită de Lyon este una care să-l transforme pe Nuamah în cel mai bine vândut jucător din istoria lui Nordsjaelland.

Momentan, recordul este deţinut de către Kamaldeen Sulemana - 17 milioane de euro - Rennes, însă acesta va pica în aceste zile.

Se aşteaptă că Lyon să plătească câteva milioane de euro pentru împrumutul lui Nuamah, apoi, în vara lui 2024 să mai vireze alte 15-18 milioane de euro, iar întreaga afacere să se ridice la aproximativ 20 de milioane de euro.

  • Cel mai probabil, Nordsjaelland va păstra şi procente dintr-o viitoare vânzare a lui Nuamah, între 10% şi 15%, aşa cum obişnuieşte.

La Nordsjaelland, Nuamah a adunat 49 de meciuri oficiale, cu 20 de goluri şi 5 pase decisive bifate.

Afla mai multe despre: nuamahlyon 

viewscnt
Articole similare