Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Messi a spus DA! Semnează cu PSG la vară: două atuuri tari şi surpriză-bombă l-au convins să accepte oferta

BREAKING | Messi a spus DA! Semnează cu PSG la vară: două atuuri tari şi surpriză-bombă l-au convins să accepte oferta

FC Barcelona

Comentarii

Viitorul lui Leo Messi (33 de ani) e legat de PSG. Messi a acceptat să se transfere la Paris când contractul său cu FC Barcelona va expira, în vara lui 2021, oferta pe care i-au făcut şefii de pe Parc des Princes fiind una de nerefuzat. Nu doar din punct de vedere financiar. Se pare că PSG i-a prezentat lui Leo Messi o ofertă cu două atuuri tari şi surpriză-bombă, cu care l-au convins pe decarul argentinian să spuna "da".

Messi a spus DA! Semnează cu PSG la vară: două atuuri tari şi o surpriză-bombă l-a convins pe starul Barcelonei să semneze

Nu mai e loc de dubii, se pare, suţine presa din Spania. Viitorul fotbalistic al lui Leo Messi e legat de PSG. Francezii au reuşit să-l convingă pe argentinian să spună da, cu o ofertă care conţine două puncte tari, dar şi o surpriză-bombă pentru starul Barcelonei. Diario Gol a aflat informaţii despre propunerea făcută de conducătorii echipei de pe Parc des Princes lui Leo Messi, una de nerefuzat pentru fotbalistul crescut în celebra academie La Masia.

Se pare că PSG l-a convins pe Messi să accepte transferul şi să semneze contractul cu un contract mult mai mare decât cel pe care-l are la FC Barcelona, de 40 de milioane de euro. Pe Parc des Princes, Leo Messi va încasa un salariu mai mare, dar nu doar capitolul financiar a fost cel care l-a convins pe argentinian. Neymar, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Messi şi un fotbalist pe care acesta l-a dorit alături mereu, e la Paris şi a avut un rol foarte important în această tranzacţie.

În plus, "surpriza-bombă" de care vorbeşte Diario Gol e legată de Cupa Mondială din Qatar. Se ştiu legăturile clubului din Paris cu statul Qatar, echipa fiind controlată de emirul Qatarului. Cupa Mondială din 2022 va avea loc în Qatar şi, conform sursei citate, şefii lui PSG i-au promis lui Messi că-l vor face ambasador al competiţiei. Mai mult, se pare că aceştia îi vor face toate poftele şi vor încerca să-l ajute pe Messi să câştige Cupa Mondială. Ajutorul constând în faptul că îi vor asigura cele mai bune condiţii de pregătire, îi vor da drumul de la club mai devreme, pentru ca Messi să aibă timp să se acomodeze şi să lupte pentru ultima încercare a sa de câştiga Mondialul alături de naţionala Argentinei.

Messi a spus DA! Semnează cu PSG la vară. Leonaro a vorbit despre venirea lui Messi: "Ne vom aşeza la masa negocierilor"

Directorul sportiv al lui PSG, Leonardo, a vorbit, marţi, despre transferul lui Leo Messi la PSG. Oficialul clubului din Paris a anunţat că PSG se va aşeza la masa negocierilor cu Messi, la fel ca şi alte cluburi mari din Europa care urmăresc atent situaţia contractuală a argentinianului la FC Barcelona. Faptul că alegerile prezidenţiale de la FC Barcelona au fost amânate nu ajută deloc în cazul Messi, care aşteaptă sosirea unui nou preşedinte pentru a decide dacă va prelungi înţelegerea actuală sau va pleca de pe Camp Nou.

"Jucătorii mari, ca Messi, vor fi întotdeauna pe lista lui PSG. Dar bineînţeles că nu e momentul să vorbim acum despre asta. Nici măcar să visăm la asta! (...) Vom sta la o masă mare alături de toate cluburile care urmăresc atent situaţia lui. De fapt, nu stăm momentan, dar avem scaune rezervat în orice caz!", a spus Leonardo, conform jurnaliştilor de la France Football.

Afla mai multe despre: leo messi transfer psgleo messi oferta psgpsg transfer leo messipsg transfer lionel messi 

viewscnt
Articole similare