Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Messi are contractul pe masă după plecarea lui Bartomeu de la Barca! Spaniolii au aflat totul: anunţ-bombă

BREAKING | Messi are contractul pe masă după plecarea lui Bartomeu de la Barca! Spaniolii au aflat totul: anunţ-bombă

Lionel Messi

Comentarii

Fanii Barcelonei mai primesc o veste bună, după ce Josep Maria Bartomeu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al clubului. Odată cu plecarea lui Bartomeu de la conducere, Leo Messi (33 de ani) e mai aproape de a semna un nou contract cu Barcelona. Negocierile cu fostul preşedinte au fost stopate de dorinţa argentinianului de a pleca de la echipă.

Messi, aproape să semneze prelungirea contractului cu Barcelona! Totul depinde de viitorul preşedinte

Înfrângerea cu Bayern Munchen din Liga Campionilor (2-8) a provocat un adevărat cutremur pe Camp Nou, unde apele erau oricum deja foarte agitate de diverse conflicte din interiorul clubului. Leo Messi a decis că vrea să plece, însă nu i-a fost permis de către Josep Maria Bartomeu să părăsească echipa gratuit, aşa cum îşi dorea. Acum, după plecarea lui Josep Maria Bartomeu, Leo Messi e un pas mai aproape să semneze prelungirea contractului pe Camp Nou.

Totul depinde de discuţiile pe care le va avea viitorul preşedinte al Barcelonei cu starul argentinian crescut în Catalonia. Leo Messi îşi doreşte un proiect sportiv bine pus la punct pentru a putea face în continuare performanţă cu Barcelona, pe plan intern şi internaţională. Dacă în LaLiga s-au mai câştigat trofee, Barcelona n-a mai ridicat deasupra capului Liga Campionilor din 2015, de pe vremea trioului MSN, Messi - Suarez, Neymar.

Contractul lui Messi cu FC Barcelona expiră peste câteva luni, în vara lui 2021. Ultima dată, argentinianul şi-a pus semnătura pe un nou contract în 2017, atunci când a semnt până iunie 2021. Dacă viitorul preşedinte al Barcelonei îl convinge pe Messi să semneze, cel mai probabil acesta îşi va încheia cariera pe Camp Nou, club unde se află de peste 16 ani.



Până să semneze o nouă înţelegere pe Camp Nou, Leo Messi e dorit şi de alte echipe. Manchester City a făcut o ţintă din starul Barcelonei, mai ales datorită posibilităţii de a-l lua gratis sau pe o sumă infimă, având în vedere valoarea sa. "Cetăţenii", la insistenţele lui Pep Guardiola - cu care Messi a "explodat" la FC Barcelona - îi oferă un salariu de 200 de milioane de euro pentru cinci ani de contract pe Etihad Stadium.

  • 100 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Leo Messi în prezent, potrivit transfermarkt.com
  • 6 - şase Baloane de Aur a cucerit Leo Messi, un record absolut în istoria prestigiosului trofeu, toate jucând la FC Barcelona

Afla mai multe despre: leo messicontractfc barcelonapresedintemessi contract barcelona 

viewscnt
Articole similare