Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING Mihai Rotaru dă o nouă lovitură în Liga I şi face transferul de titlu al Craiovei. Ofertă de ultimă oră

BREAKING Mihai Rotaru dă o nouă lovitură în Liga I şi face transferul de titlu al Craiovei. Ofertă de ultimă oră galerie foto

U Craiova

Comentarii

Oltenii nu au terminat campania de achiziţii. Universitatea Craiova vrea să-l transfere în iarnă pe Rachid Bouhenna de la Sepsi.

Pe lângă interesul manifestat pentru portarul polonez Adam Stachowiak, Universitatea Craiova l-a mai trecut pe lista achiziţiilor pentru perioada de iarnă şi pe Rachid Bouhenna, fundaşul golgheter de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Transfer de titlu pentru Univeristatea Craiova. Oltenii îl vor pe Rachid Bouhenna de la Sepsi

Potrivit as.ro, Craiova vrea să-şi întărească din nou compartimentul defensiv, iar oficialii oltenilor l-au remarcat pe fundaşul lui Sepsi, un jucător apreciat şi de FCSB sau CFR Cluj. Într-un interviu acordat gsp.ro, Bogdan Mitrea a vorbit la superlativ despre apărătorul adus de Sepsi direct din Scottish Championship de la Dundee United: "Jucător foarte bun. Are tot ce-i trebuie pentru un fundaş central modern. E puternic, tehnic, tactic ştie jocul. Am doar doar cuvinte de laudă. E profesionist, mi-a fost uşor să mă integrez cu el fiindcă are experienţă. Sunt convins. E unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din ţară. Dacă nu cel mai bun", a spus Bogdan Mitea.

Rachid Bouhenna a strâns 44 de meciuri la Sepsi, din vara lui 2019 şi până în prezent, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat o pasă de gol. Cu ajutorul prestaţiilor foarte bune, acesta a intrat în atenţia celor două forţe din campionatul României, FCSB şi CFR Cluj. Acum, Universitatea Craiova pare la fel de interesată de serviciile sale.

Căpitan la Sepsi, Rachid Bouhenna îşi caută o echipă mai bună decât covăsnenii, după cum a spus chiar el înt-un interviu acordat pentru presa din Algeria. Fundaşul finalistei Cupei României îşi doreşte o nouă provocare în carieră, la un nivel mai mare decât Sepsi Sf. Gheorhge. După transferul lui Ben Youssef la CFR Cluj, pista cea mai apropiată de Bouhenna pare Universitatea Craiova, dar e de urmărit dacă părţile vor ajunge la un acord, la finele negocierilor. Bouhenna a fost şi pe lista formaţiei patronate de Gigi Becali, FCSB: "Am avut deja contracte cu Steaua (n.r. - FCSB) şi CFR Cluj. Interesul nu este unul nou, iar contactele cu cele două părţi nu s-au întrerupt niciodată. Sper ca transferusl să se întâmple la finalul acestui sezon", a spus Rachid Bouhenna, într-un interviu acordat pentru presa din ţara sa natală, Algeria.

Bouhenna a ajuns în România în 2019, pe vremea când la Sepsi antrena Csaba Laszlo. Un tehnician cunoscut în Scoţia, Laszlo îl remarcase pe Bouhenna în perioada Dundee United. Algerianul născut la Meru în Franţa a jucat în sezonul 2018-2019 pentru Dundee în 26 de meciuri şi a marcat un gol. În cariera sa, Rachid Ahmed Bouhenna a mai evoluat la juniorii lui Sedan, la Doncaster, Compiegne, CS Constantine şi MC Alger. Măsoară 1.91 m şi se remarcă atât în jocul aerian, cât şi prin plasamentul excelent. Bouhenna este considerat unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1 în acest moment.

În Bănie, el s-ar duela pentru un post de titular cu Mihai Bălaşa, Paul Papp, Marius Constantin sau Stephane Acka. 

viewscnt
Articole similare
Mesajul sfasietor trimis de Vanessa Bryant la 1 an de la disparitia lui Kobe si a fiicei Gianna