Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | Mihai Rotaru, TUN pe piaţa transferurilor în lupta cu FCSB şi CFR Cluj! Fotbalistul va semna cu U Craiova pentru 500.000 de euro

BREAKING | Mihai Rotaru, TUN pe piaţa transferurilor în lupta cu FCSB şi CFR Cluj! Fotbalistul va semna cu U Craiova pentru 500.000 de euro

U Craiova

Comentarii

Mihai Rotaru, patronul U Craiova, negociază pentru transferul lui David Lazar (29 de ani), portarul Astrei şi al echipei naţionale. David Lazar e dorit de Mihai Rotaru în Bănie, însă cluburile nu se înţeleg la suma de transfer. Goalkepeerul pe care Mirel Rădoi l-a adus la echipa naţională a României e unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1 şi o poate ajuta pe U Craiova în lupta pentru titlu.

Mihai Rotaru, negocieri pentru primul transfer la iernii la Craiova! David Lazar ajunge în Bănie pentru 500.000 de euro

U Craiova nu se poate lăuda cu o apărare impenetrabilă în Liga 1 şi Mihai Rotaru e conştient de acest lucru. Patronul U Craiova vrea să rezolve această problemă şi vrea să înceapă prin transferul lui David Lazar de la Astra, portar care a debutat în echipa naţională a României în 2020. Mirel Rădoi l-a adus sub tricolor, iar prestaţiile sale din Liga 1 au atras atenţia echipelor mai mari. U Craiova vrea să-l transfere pe David Lazar pentru a-l înlocui pe Mirko Pigliacelli, goalkeeperul italian care şi-ar dori să plece din Bănie.

Ca atare, Mihai Rotaru i-a contactat pe cei de la Astra pentru a negocia transferul lui David Lazar în Bănie. Doar că mutarea nu va fi atât de uşor de realizat. Suma de transfer e mărul discordiei dintre părţi. U Craiova oferă o sumă sub aşteptările Astrei. Dani Coman, preşedintele Astrei, a vorbit despre negocierile dintre Astra şi U Craiova pentru transferul lui David Lazar pe "Ion Oblemenco".

Astra vrea cel puţin 500.000 de euro ca să fie de acord cu plecarea lui David Lazar: „Suma pe care Craiova o vehiculează în acest moment este sub aşteptările Astrei, aşa că nu putem discuta despre un eventual transfer al lui Lazar la ei. Fiind un portar de echipa naţională consider că ar trebui să fie evaluat la cel puţin 500.000 de euro!”, a spus Dani Coman, pentru Realitatea Sportivă.

Mihai Rotaru trebuie să se grăbească dacă vrea să asigure serviciile lui David Lazar pentru U Craiova. Goalkeeperul e dorit şi de o echipă din Turcia, dar şi de alte formaţii, după cum a dezvăluit Dani Coman. Preşedintele de la Giurgiu a spus că David Lazar are mai multe oferte, nu doar de la U Craiova. „Au fost doar tatonări din partea celor de la Craiova pentru Lazar. Nu numai Craiova se interesează de serviciile sale, avem discuţii şi cu o echipă din Turcia, dar nu pot dezvălui despre cine este vorba deoarece suntem în discuţii şi nu ar fi fair-play faţă de ei să facem acest lucru“, a mai spus Dani Coman.

Crescut la Voinţa Sibiu, David Lazar a mai jucat în Liga 1 la Pandurii şi FC Botoşani, dar şi peste graniţă, la danezii de la Vejle. În acest sezon, David Lazar a fost titular şi integralist în toate cele 16 meciuri jucate de Astra, iar în cinci dintre ele n-a primit gol. Per total, Lazar a strâns 75 de meciuri la Astra, dintre care 23 de partide au fost fără gol primit.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui David Lazar în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare
Gimnasta Larisa Iordache, probleme de sanatate dupa calificarea la Jocurile Olimpice. "Am...