Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Mircea Lucescu, ce lovitură! După Băluţă, Dinamo Kiev aduce un super star din fotbalul mare

BREAKING | Mircea Lucescu, ce lovitură! După Băluţă, Dinamo Kiev aduce un super star din fotbalul maregalerie foto

Fotbal

Comentarii

Mircea Lucescu a pus pe fapte mari la Dinamo Kiev. Presa din Ucraina scrie că echipa lui Lucescu este aproape de transferul lui Pato, fost star la Milan.

Dinamo Kiev l-a transferat deja pe Tudor Băluţă, unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători români. Băluţă va juca, astfel, sub comanda lui Mircea Lucescu în grupele Ligii Campionilor, cu Barcelona şi Juventus. Fostul mijlocaş de la Viitorul va purta numărul 6 la formaţia din Ucraina.

Băluţă a fost împrumutat un a, cu opţiune de cumpărare: "Tudor Băluţă este jucătorul lui Dinamo Kiev! Clubul nostru a semnat un contract cu mijlocaşul român Tudor Băluţă. La Dinamo, Băluţă va purta numărul 6. Bine ai venit, Tudor Băluţă!", se arată într-o postare a celor de la Dinamo Kiev, pe Twitter.

Dar, Dinamo Kiev nu se opreşte aici. Conform presei din Ucraina, formaţia lui Mircea Lucescu negociază transferul lui Alexandre Pato, fostul star de la AC Milan

Pato la Dinamo Kiev? Mircea Lucescu poate da o mare lovitură de imagine

Ucrainienii scriu că Alexandre Pato este liber de contract după experienţa Sao Paolo şi că Igor Surkis este dispus să-i asigure salariul pe care brazilianul îl solicită.

Cotat la 4.8 milioane de euro, Pato a ajuns la 31 de ani şi pare pe finalul unei cariere care a cuprins experienţe de top la Milan, Chelsea sau Villarreal printre altele. În ultimii trei ani, Alexandre a jucat în China, la Tianjin Tianhai, şi la Sao Paolo. A marcat în total 35 de goluri în 57 de meciuri, semn că fotbalistul originar din Pato Branco nu şi-a spus încă ultimul cuvânt în fotbal.

Şase ani a jucat Alexandre Rodrigues da Silva Pato pentru AC Milan, formaţie alături de care a cucerit titlul în Serie A, dar şi Supercupa Italiei. Cu 27 de selecţii în prima reprezentativă a Braziliei, Pato ar fi o super lovitură de imagine pentru Dinamo Kiev, dar ar putea ajuta de asemenea echipa lui Lucescu să-şi îndeplinească obiectivele din acest an. Desemnat cel mai bun jucător din Serie A în 2009, Alexandre Pato poate fi atras de experienţa Kiev cu meciurile din Liga Campionilor.

Dinamo Kiev va juca împotriva unor echipe mari din Europa ca Juventus şi FC Barcelona, iar acest detaliu pare extrem de important pentru un fotbalist care s-a declarat interesant să mai bifeze o experienţă în fotbalul european. 

Afla mai multe despre: alexandre patodinamo kievmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare