Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Mutare de vis pentru Ianis Hagi! Rangers îl cumpără de la Genk ca să-l vândă mai departe! Va fi coleg cu un român

BREAKING | Mutare de vis pentru Ianis Hagi! Rangers îl cumpără de la Genk ca să-l vândă mai departe! Va fi coleg cu un român

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) va schimba din nou echipa în vară, când se deschide perioada de transferuri. Presa italiană scrie despre intenţia lui Rangers FC de a-l cumpăra pe mijlocaşul român de la Genk doar pentru a-l vinde mai departe la Lazio, italienii fiind foarte interesaţi de achiziţionarea fiului "Regelui".

Hagi junior le-a lua ochii celor de la Rangers cu prestaţiile sale, dar scoţienii vor să facă profit cu transferul său. Şefii de pe Ibrox Park vori să-l transfere definitiv de la Genk pe Ianis doar pentru a-l vinde apoi mai departe. Site-ul laziosiamonoi.it scrie că Lazio monitorizează în prezent situaţia lui Ianis Hagi.

"Trebuie înţeles dacă Rangers îl va transfera. Dacă va opta să nu-l achiziţioneze, atunci Genk ar putea cere 5-6 milioane de euro în schimbul lui Ianis", notează sursa citată. "Dacă scoţienii îl vor cumpăra şi apoi îl vor arunca din nou pe piaţă transferuri, atunci s-ar putea ca preţul să fie de 10-12 milioane de euro, pentru că Rangers va încerca să facă profit", mai scriu italienii.

Dacă se transferă la Lazio, Ianis Hagi va fi coleg cu Ştefan Radu, românul care se află la formaţia din Cetatea Eternă din 2008.

Ianis Hagi, între Rangers şi Lazio

Rangers FC are clauză de cumpărare definitivă a lui Iansi Hagi de la Genk pentru cinci milioane de euro. În vârstă de 21 de ani, Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers de la Genk, în iarnă, iar clubul scoţian are posibilitatea de a-l transfera definitiv pentru cinci milioane de euro, la finalul sezonului. Până în prezent, românul a jucat în 11 meciuri pentru Rangers FC şi a reuşit să dea trei goluri şi două pase decisive.

  • 5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform Transfemarkt.de
  • 10 selecţii are Ianis Hagi la echipa naţională a României

Afla mai multe despre: ianis hagirangerslaziotransfer 

viewscnt
Articole similare