Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Nervos, Becali a dictat: OUT de la FCSB! O nouă plecare, după Edjouma: "Îl dăm"

BREAKING | Nervos, Becali a dictat: OUT de la FCSB! O nouă plecare, după Edjouma: "Îl dăm"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a fost supărat după FCSB - Nordsjaelland 0-0, pe Stadionul Steaua, în preliminariile Conference League, iar la finalul partidei a dictat o nouă plecare, după Malcom Edjouma. Patronul FCSB a spus că jucătorul va pleca sub formă de împrumut.

Fotbalistul de care urmează să se despartă FCSB este Valentin Gheorghe (26 de ani), pe care Gigi Becali vrea să îl dea sub formă de împrumut la una dintre echipele care îl vor, UTA Arad, Petrolul sau Universitatea Cluj, după ce l-a nemulţumit în partida cu echipa daneză.

Gigi Becali a anunţat plecarea lui Valentin Gheorghe de la FCSB: "Îl dăm împrumut"

FCSB - Nordsjaelland s-a terminat 0-0, iar FCSB păstrează şanse de calificare în play-off-ul Conference League, însă Gigi Becali n-a fost mulţumit. Omul de afaceri a anunţat că FCSB se va concentra pe lupta din campionat, unde vrea să cucereasc titlul.

Becali s-a legat de modul în care au jucat Darius Olaru, Andrei Cordea şi Valentin Gheorghe, iar despre ultimul a anunţat că va pleca sub formă de împrumut: "Ne concentrăm pe campionat. Olaru să nu mai dea pase la adversari, ca să luăm campionatul. Cordea să se trezească şi Vali Gheorghe să îl dăm împrumut", a spus Gigi Becali, în exclusivitate la Orange Sport.

Valentin Gheorghe s-a transferat la FCSB în vara lui 2021 de la Astra, în schimbul a 250.000 de euro, iar de atunci a strâns 30 de meciuri, şapte goluri şi trei pase decisive. În sezonul trecut, FCSB l-a împrumutat în Turcia, unde a jucat 26 de partide (1.160 de minute), a marcat de două ori şi a pasat decisiv o dată.

Rămâne de văzut la care dintre cele trei echipe va fi cedat sub formă de împrumut încă o dată Valentin Gheorghe de către FCSB.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Valentin Gheorghe în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb plecare valentin gheorghegigi becali plecare valentin gheorhgegigi becali valentin gheorghefcsb valentin gheorghe 

viewscnt
Articole similare