Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | 12.500 de spectatori pe Arena Naţională! Cel mai mare stadion al ţării se va redeschide! Anunţ oficial

BREAKING NEWS | 12.500 de spectatori pe Arena Naţională! Cel mai mare stadion al ţării se va redeschide! Anunţ oficial

Fotbal intern

Comentarii

Arena Naţională va fi deschisă la 25% din capacitate pentru meciurile pe care cel mai mare stadion al ţării le va găzdui la EURO 2020. Şeful MTS, Eduard Novak, şi reprezentanţii UEFA au avut o întâlnire, luni, pentru a discuta despre redeschiderea stadionului pentru spectatori în vederea Campionatului European.

Arena Naţională se va redeschide: 12.500 de spectatori vor avea acces în tribune la EURO 2020

Ministerul Tineretului şi Sportului a emis, luni, un comunicat în care anunţă întâlnirea dintre Eduard Novak şi reprezentanţii UEFA. Se anunţă în comunicat că s-a luat decizia ca Arena Naţională să fie deschisă la 25% din capacitate, adică 12.500 de spectatori, pentru meciurile pe care România le va organiza la EURO 2020.

"Ministrul tineretului şi sportului, domnul Eduard Novak, alături de subsecretarul de stat cu atribuţii în domeniul sportului, Cristian Ghiţă, au avut astăzi o întrevedere cu o delegaţie a structurii de organizare UEFA EURO 2020 în România. Deelegaţia a fost formată din domnii Andreas Schär şi Taras Mukovoz, Head of Venue Management, respectiv Venue Manager Bucureşti, Venue Management fiind entitatea care gestionează activităţile care se desfăşoară la stadion, incluzând măsurile de siguranţă şi securitate, mobilitatea, operarea stadionului, infrastructura sportivă, facilităţile pentru mass-media etc., precum şi din domnii Florin Şari şi Alexandru Cândea, lider al structurii locale de organizare UEFA EURO 2020 în România, respectiv manager operaţional al aceleiaşi structuri.

Invitaţii au prezentat conceptul medical gândit pentru protecţia organizatorilor, voluntarilor, spectatorilor şi nu în ultimul rând a staff-ului, aceasta având implicaţii majore asupra organizării meciurilor, deci şi o importanţă vitală pentru desfăşurarea evenimentului sportiv. 

Un scenariu de ocupare de 25 % din capacitatea stadionului ar însemna un număr de 12.500 spectatori prezenţi în tribune, iar siguranţa acestora, a sportivilor şi organizatorilor rămâne un obiectiv prioritar, alături de cel legat de disputarea fără incidente a meciurilor", se arată în comunicatul MTS.

Arena Naţională găzduieşte patru meciuri la EURO 2020, trei din grupe şi unul din sferturile de finală. Partidele vor fi din grupa C a EURO 2020, din care fac parte Olanda, Ucraina, Austria şi Macedonia de Nord. Partide din acestă grupă vor fi găzduite şi de Amsterdam, cel mai probabil Olanda îşi va juca meciurile chiar în "Ţara Lalelelor".

Programul meciurilor de pe Arena Naţională la EURO 2020:

  • 13 iunie: Austria - Macedonia de Nord, de la 18:00
  • 17 iunie: Ucraina - Macedonia de Nord, de la 15:00
  • 21 iunie: Ucraian - Austria, de la 18:00

Afla mai multe despre: arena nationalaeuro 2020spectatorianuntoficial 

viewscnt
Articole similare