Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | 2 milioane de euro pentru Billel Omrani! CFR îşi pierde marcatorul. Francezii au făcut anunţul

BREAKING NEWS | 2 milioane de euro pentru Billel Omrani! CFR îşi pierde marcatorul. Francezii au făcut anunţul

Fotbal

Comentarii

Atacantul celor de la CFR Cluj, Billel Omrani, are bagajele pregătite. Conform presei din Franţa, ardelenii au stabilit preţul fotbalistul francez de origine algeriană - 2 milioane de euro - şi sunt gata să se despartă de acesta.

Potrivit surselor celor de la "DZFoot", Billel Omrani este gata să facă pasul spre un alt campionat, după patru ani în România. Fotbalistul a intrat în ultimul an de contract, aşa că CFR Cluj se grăbeşte să îl vândă pentru a mai obţine o sumă frumuşică în schimbul jucătorului. Fotbalistul va intra în ultimele şase luni de contract pe 1 ianuarie 2021 şi poate negocia cu orice alt club.

În acest moment, Billel Omrani se află în atenţia mai mult formaţii din prima ligă turcă. Cea mai aproape pare Buyuksehir Belediye Erzurumspor, care ar fi înaintat o primă ofertă. Cele două cluburi se află în negocieri, însă, momentan, nu s-a ajuns la un consens.

Billel Omrani, pregătit să plece de al CFR Cluj. Ardelenii i-au stabilit preţul  

Pentru CFR Cluj, vânzarea lui Billel Omrani pentru două milioane de euro reprezintă un semi-eşec. În trecut, CFR Cluj a ţinut de preţ şi nu a dorit să îl cedez atunci când ofertele au fost cel puţin duble, de la formaţii precum Sheffield United, Leganes, Angers sau Celtic Glasgow.

Cu toate acestea, Billel Omrani a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei în aceşti patru ani, iar golurile sale au ajutat pe CFR Cluj să cucerească trei titluri în Liga 1 şi să răpună echipe importante din Europa, precum Maccabi Tel Aviv, Celtic Glasgow sau Lazio.

"Un alt om, un alt fotbalist. Bilel Omrani s-a transformat în România, la CFR Cluj, şi a uitat aşteptările din primii săi ani la OM. Din 2016, a contribuit masiv la bunul mers al clubului. A câştigat două titluri, o Supercupă  României. A fost cel mai important om al CFR-ului în preliminariile europene, cu şase goluri în opt partide. Ajuns la maturitate, lansat în Ligue 1 de Bielsa, poate spera la mai mult acum", îl lăudau, nu demult. francezii de la France Football.

Billel Omrani a sosit liber de contract în România, de la Marseille, în 2016, timp în care a adunat 148 de meciuri pentru CFR Cluj, a marcat 37 de goluri şi a oferit 29 de pase decisive.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare