Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | 300 de milioane de euro pentru Neymar. Anunţ de ultim moment: starul brazilian, un nou record incredibil

BREAKING NEWS | 300 de milioane de euro pentru Neymar. Anunţ de ultim moment: starul brazilian, un nou record incredibil
Comentarii

Clubul Paris Saint-Germain i-a stabilit preţul atacantului Neymar (27 de ani), anunţă presa franceză.

Conform Le Parisien, campioana Franţei solicită nu mai puţin de 300 de milioane de euro în schimbul starului brazilian, care şi-ar doborî astfel propriul record de cel mai scump fotbalist al tuturor timpurilor.

Neymar a fost transferat de PSG în vara anului 2017, atunci când parizienii i-au achitat clauza de reziliere a contractului cu FC Barcelona, în valoare de 222 de milioane de euro. Acea mutare a reprezentat un adevărat şoc pe piaţa transferurilor, în ideea în care cel mai scump transfer realizat până atunci era cel al lui Paul Pogba, de la Juventus Torino la Manchester United, pentru 105 milioane de euro.

222 de milioane de euro pentru 51 de goluri şi 29 de assist-uri, dar şi o serie de scandaluri

În cei doi ani petrecuţi la Paris Saint-Germain, Neymar a adunat 58 de meciuri, 51 de goluri şi 29 de assist-uri, însă nu s-a ridicat întotdeauna la nivelul aşteptărilor. Brazilianul a avut parte de două accidentări serioase şi nu a putut să îşi ajute echipa în meciurile decisive din Liga Campionilor nici în primul său sezon, nici în ediţia recent încheiată. În plus, Neymar a fost implicat în mai multe scandaluri, cum ar fi momentul în care brazilianul a lovit un spectator după finala Cupei Franţei, dar şi faptul că este acuzat de viol.

Conform presei internaţionale, de serviciile lui Neymar sunt interesate atât fosta sa echipă, FC Barcelona, cât şi marea rivală Real Madrid. Suma cerută de parizienii este, însă, aproape imposibil de plătit, mai ales că Real Madrid a cheltuit deja peste 300 de milioane de euro în această vară, după ce i-a adus pe Rodrygo Goes, Eder Militao, Eden Hazard, Luka Jovic şi Ferland Mendy. Barcelona se află într-o situaţie asemănătoare, investind 120 de milioane de euro în aducerea lui Antoine Griezmann. 

Catalanii ar fi dispuşi, însă, să pună pe masă 100 de milioane de euro, plus trei jucători. Este vorba despre Ousmane Dembele, jucător adus pentru 125 miliaone de euro de la Borussia Dortmund, după vânzarea lui Neymar; Samuel Umtiti şi Ivan Rakitic.

"Nu vreau să mai văd comportamente de staruri. Orice jucător are uşa deschisă. Ciao!"

Recent, Nasser al Khelaifi, preşedintele clubului Paris Saint-Germain a făcut o declaraţie cât se poate de surprinzătoare, care pare să se lege acum cu anunţul făcut de Le Parisien. PSG nu mai este dispusă să tolereze ”mofturile” jucătorilor săi, iar preşedintele Nasser al Khelaifi a lăsat clar să se înţeleagă asta.

”Nu vreau să mai văd comportamente de superstaruri la PSG!” a anuţat şeful de pe Parc de Princes care lasă de înţeles că Leonardo va avea puteri depline la formaţia pariziană: ”În două minute am ajuns la un acord. Va avea la dispoziţie toată puterea de care are nevoie. Este un tip incredibil şi am încredere deplină în el. Autoritatea sa va fi foarte bună pentru club şi în special pentru jucători” a anunţat Nasser al Khelaifi.

"Jucătorii noştri să-şi asume toată responsabilitatea de aici înainte. Mai mult ca până acum! E nevoie de ceva diferit, e nevoie de mai multă muncă, iar dacă nu sunt de acord, uşa e deschisă. Ciao!" a atacat şeful de la PSG, într-un interviu acordat prestigioasei reviste France Football.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare