Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | 6.000.000 de euro pentru Ianis Hagi! Căpitanul Viitorului a dat lovitura în ziua debutului la Euro 2019

BREAKING NEWS | 6.000.000 de euro pentru Ianis Hagi! Căpitanul Viitorului a dat lovitura în ziua debutului la Euro 2019

Fotbal intern

Comentarii

Căpitanul Viitorului, Ianis Hagi (20 de ani), a devenit marţi – zi în care debutează la Euro 2019 – cel mai valoros fotbalist din Liga 1.

Cota mijlocaşului ofensiv al echipei naţionale de tineret a României a crescut incredibil, după sezonul excelent făcut în tricoul Viitorului.

Specialiştii de la Transfermarkt.de au actualizat cotele tuturor fotbaliştilor din Liga 1, iar Ianis Hagi a ajuns să valoreze şase milioane de euro, cu 2,5 milioane mai mult faţă de update-ul din 4 aprilie 2019.

Astfel, Ianis Hagi l-a detronat pe atacantul FCSB-ului şi, deopotriva, colegul său din naţionala de tineret, Dennis Man, în fruntea celor mai valoroşi fotbalişti din campionatul intern. Cota lui Man este, de asemenea, în creştere, cu un milion de euro. Prin urmare, Man are, acum, un preţ estimativ de 5,5 milioane de euro, fiind al doilea cel mai valoros jucător din Liga 1. 

Podiumul celor mai valoroşi fotbalişti din Liga 1 este completat de un alt internaţional de tineret. Este vorba despre mijlocaşul Universităţii Craiova, Alexandru Cicâldău, a cărui cota a crescut de la 3,5 la patru milioane de euro.

Top 10 cei mai valoroşi fotbalişti din Liga 1:

1. Ianis Hagi (Viitorul) - 6 milioane de euro

2. Dennis Man (FCSB) - 5,5 milioane de euro

3. Alex Cicâldău (U Craiova) - 4 milioane de euro

4. George Ţucudean (CFR Cluj) - 3,5 milioane de euro

5. Florinel Coman (FCSB) - 3,5 milioane de euro

6. Florin Tănase (FCSB) - 3 milioane de euro

7. Nicuşor Bancu (U Craiova), Harlem Gnohere (FCSB), Romario Benzar (FCSB) - 2,5 milioane de euro

8. Bogdan Planic (FCSB) - 2,3 milioane de euro

9. Damjan Djokovic (CFR Cluj), Elvir Koljic (U Craiova), Denis Drăguş (Viitorul) - 2 milioane de euro

10. Giedrius Arlauskis (CFR Cluj) - 1,9 milioane de euro

Ianis Hagi, anunţ fabulos: "Azi poate semna contractul în alb!"

Gheorghe Hagi şi Ioan Becali au plecat astăzi spre Italia, pentru a-i susţine pe tricolorii "mici" la EURO 2019, iar fostul agent de jucători a vorbit la superlativ despre fiul "Regelui".

Giovani Becali are şi un anunţ care cu siguranţă îi va motiva suplimentar pe Ianis & Co: tribunele vor fi înţesate de impresari la meciurile naţionalei U21. Becali spune că formaţiile importante din Italia, Spania, Franţa, Anglia şi Portugalia vor avea trimişi la meciurile de la turneul final, iar jucătorii lui Rădoi au şansa să prindă transferuri la finalul competiţei.

"A început Campionatul U21 şi a început cu surprize frumoase. Sper ca şi noi să producem o surpriză, pentru că nu suntem mai slabi decât cei care au făcut surprize.

Nu trebuie să ne entuziasmăm, trebuie să fim cu picioarele pe pământ, avem o generaţie bună, avem un lot foarte mare, din care Rădoi e cel mai fericit selecţioner probabil, că are de unde să aleagă. Problema va fi inspiraţia lui de moment şi probabil şi schimbările care se vor face pe timpul unui meci.

În primul rând căpitanul României care e Radu, după care urmează Ianis, Dennis Man, Coman, Nedelcearu care e un jucător aproape de 23 de ani, mulţi din această generaţie vor părăsi această selecţionată şi ar fi cazul să ne producă o surpriză, ar fi cazul să aducă o plăcere poporului român.

Ianis Hagi nu e taică-său în momentul ăsta dar poate să ajungă într-un an, doi, poate şi peste taică-său. (n.r. Poate prinde Ianis Hagi un transfer important după acest turneu final?) Da, Hagi e pe buzele multor cluburi, azi vor fi probabil mulţi observatori, vă daţi seama, se joacă în Italia, Franţa e aproape, Italia e acolo, Spania e aproape, probabil vor veni şi din Portugalia, din Anglia.

Hagi azi, printr-o evoluţie bună, îşi poate semna un contract în alb.

Această generaţie la 21 de ani stă mai bine într-un clasament. Numai că, din această generaţie, trebuie să plece acolo unde a plecat acea Generaţie de Aur atunci când se spunea că fac eu echipa şi că România se califica la cam toate competiţiile, dar nu aveam cum să o fac eu pentru că nu aveai cum să joci fără jucătorii pe care îi reprezentam eu atunci.

Să ne gândim la meciul de azi care probabil va fi un meci pentru relansarea fotbalului românesc", a declarat Giovani Becali la plecarea spre Italia.

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare