Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | 700.000 de euro pentru Harlem Gnohere. Atacantul francez s-a despărţit de FCSB după trei ani

BREAKING NEWS | 700.000 de euro pentru Harlem Gnohere. Atacantul francez s-a despărţit de FCSB după trei ani

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere se desparte în această iarnă de FCSB, după trei ani în care a evoluat pentru "roş-albaştri".

UPDATE 12:30 | Mircea Rednic confirmă informaţiile Telekom Sport. Întrebat unde crede că va ajunge francezul, noul antrenor al lui Poli Iaşi a declarat: "Din informaţiile mele, îl văd în Arabia Saudită sau în Emirate. E bine şi pentru Steaua, dar şi pentru el".

Din informaţiile Telekom Sport, două echipe se bat pentru semnătura atacantului francez, intrat în ultimele şase luni de contract cu FCSB. Deşi până nu demult spunea că nu vrea să îl vândă pe Gnohere în această iarnă, urmând să îl lase să plece liber la finalul sezonului, Gigi Becali s-a răzgândit şi francezul este ca şi plecat de la FCSB.

Gigi Becali are pe masă două oferte din Turcia şi Arabia Saudită. Saudiţii oferă 700.000 de euro, în timp ce propunerea din Turcia este de 500.000 de euro, susţin sursele Telekom Sport.

Harlem Gnohere, în vârstă de 31 de ani, a fost transferat de FCSB în ianuarie 2017, de la Dinamo. 250.000 de euro a plătit Gigi Becali la acea vreme în schimbul atacantului francez, care a strâns 110 prezenţe în tricoul vicecampioanei en titre a Ligii 1 şi a reuşit 51 de goluri şi şase pase decisive.

  • 2 - două milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform Transfermarkt.de
  • 132 de meciuri are Harlem Gnohere în Liga 1 şi 58 de goluri - cu şase reuşite mai puţin decât cei mai buni marcatori străini all time din Liga 1: Eric şi Wesley

Harlem Gnohere s-a despărţit de FCSB. "Roş-albaştrii" au plecat în cantonament fără atacantul francez

Neoficial, Gnohere s-a despărţit deja de FCSB, el nefiind luat în stagiul de pregătire din Spania. Oficial, despărţirea este doar o chestiune de timp.

Mijlocaşul Diogo Salomao şi fundaşii de bandă Claudiu Belu şi Alexandru Stan, intraţi de asemenea în dizgraţia lui Gigi Becali, au fost lăsaţi la rândul lor în afara lotului care a plecat duminică dimineaţă în Spania.

Alţi cinci jucători, daţi afară de Gigi Becali de la FCSB

În această iarnă, FCSB s-a despărţit deja de cinci jucători. Este vorba despre atacanţii Ioan Hora, Lukassz Gikiewicz şi Juvhel Tsoumou, mijlocaşul ofensiv Thierry Moutinho şi fundaşul central Bozhidar Chorbadzhiyski.

Afla mai multe despre: gnohere 

viewscnt
Articole similare