Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | A anunţat că-şi dă DEMISIA! Primul antrenor din Liga 1, OUT în iarnă: vestea venită de nicăieri

BREAKING NEWS | A anunţat că-şi dă DEMISIA! Primul antrenor din Liga 1, OUT în iarnă: vestea venită de nicăieri

Hermannstadt​

Comentarii

Hermannstadt nu a reuşit să iasă din zona retrogradării nici după jocul împotriva Chindiei şi ultima şansă să nu termine anul 2019 pe poziţie de liga a doua este etapa viitoare contra celor de la Poli Iaşi.

Antrenorul Eugen Neagoe trage însă un semnal de alarmă înaintea acelui duel. Aşteaptă să discute din nou cu cei din conducerea clubului pentru a pune la punct strategia pe care o vor avea sibienii în a doua parte a sezonului. Tehnicianul lasă de înţeles că părţile nu au ajuns încă la un numitor comun. 

"Am avut o discuţie cu patronii, ei ştiu foarte bine ce am discutat cu ei. Nu mă faceţi să spun, că nu aş vrea. Suntem înainte de sărbători şi aş vrea ca toată lumea să aibă sărbători liniştite. Dar sigur că îmi doresc să fim mai puternici, pentru că îmi doresc cât mai mult, vreau să terminăm cât mai sus, să nu avem emoţii. Dacă nu se vor putea realiza aceste lucruri, vă spun, să nu rămâneţi aşa, cu întrebări, le-am şi spus patronilor, sunt dispus să şi plec la sfârşitul acestui campionat sau nu la sfârşitul acestei perioade, la sfârşitul lui decembrie practic. Dacă nu se pot realiza aceste lucruri pe care mi le doresc, să se gândească şi la alt antrenor. Nu vreau să păcălesc pe nimeni, nu vreau să mă mint nici pe mine, vreau mult mai mult" a fost reacţia antrenorului lui Hermannstadt după meciul contra Chindiei. 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: hermannstadtneagoemesajconducerepoli iaşi 

viewscnt
Articole similare