Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de ultimă oră! Ionuţ Radu, dorit de un club de tradiţie din Serie A: impresarii, la negocieri

Ofertă de ultimă oră! Ionuţ Radu, dorit de un club de tradiţie din Serie A: impresarii, la negocierigalerie foto

Serie A

Comentarii

Ionuţ Radu ar putea rămâne în Serie A, după ce, luni, a avut o rundă de negocieri între impresarii portarului român, Crescenze Cecere şi Oscar Damiani. Destinaţia avansată de jurnalistul italian Gianluca Di Marzio este Parma.

Impresarii au negociat luni la sediul lui Inter 

Crescenze Cecere şi Oscar Damiani au fost surprinşi în timp ce pătrundeau, luni după amiază, în sediul clubului Inter, cel de care aparţine Ionuţ Radu. Cum aventura la Genoa e ca şi terminată, deşi românul mai are contract până în vară cu "grifonii", cei doi impresari au pornit în căutarea unei noi echipe. 

Foto: tuttomercatoweb.com

Ionuţ Radu, între Nice şi Parma

În urmă cu câteva zile, Nice a fost prima echipă numită de Oscar Damiani, unul dintre impresarii lui Ionuţ Radu, ca posibilă destinaţie pentru portarul român: ”Radu şi-a făcut mereu datoria, a fost cel mai bun jucător al lui Genoa. Clubul a ales altceva, aşa că el va pleca. E clar, decât să fie al doilea portar, mai bine merge în altă parte. Băiatul merită să fie la un club care îl respectă. Acum sunt la Nisa, francezii vor un împrumut pe un an şi jumătate”, a explicat Damiani. 

Dacă împrumutul lui Radu la Nice se va realiza, atunci portarul se va lupta pentru loculd de titular cu argentinianul Walter Benitez şi francezii Clementia Yannis şi Yoan Cardinale. 

Tot din Italia s-a înaintat o nouă variantă. Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio a susţinut că Radu este aproape de Parma, echipă din Serie A aflată pe locul şapte, la egalitate de puncte cu Cagliari, locul şase, ultimul care asigură locul în Europa League. 

Totuşi, dacă trecerea lui Radu la Parma s-ar realiza, internaţionalul român nu va avea o misiune mai uşoară decât la Genoa. 

Românul se va lupta pentru titularizare cu experimentatul Luigi Sepe. În vârstă de 28 de ani, Sepe a crescut la Napoli şi a mai jucat în cariera sa pentru Pisa, Empoli sau Fiorentina. A fost achiziţionat definitiv de Parma anul trecut şi este un fost internaţional de tineret al Italiei. Pentru Parma, Sepe a fost titular indiscutabil în sezonul trecut când a apărat în 37 de meciuri de campionat. În actuala stagiune a bifat deja 20 de meciuri în Serie A în culorile ”gialloblu”. 

Parma este una dintre echipele de tradiţie din Italia, câştigătoare a două Cupe Uefa, a trei Cupe ale Italiei şi a unei Supercupe a Italiei. Clubul a fost fondat în 1913. 

Ionuţ Radu, "sacrificat" de Genoa

Radu evoluase în 19 meciuri în acest sezon la Genoa şi a fost unul dintre puţinii jucători ai lui Genoa care nu a fost contestat de fani sau de presă pentru evoluţiile sale. 

52 de meciuri a jucat Ionuţ Radu pentru Genoa în toate competiţiile, în care a primit 83 de goluri şi a terminat 8 meciuri fără gol primit.

 

Afla mai multe despre: ionut radugenoainter milanotransfer ionut raduionut radu nice 

viewscnt
Articole similare