Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | A bătut palma cu Real Madrid şi va avea o clauză de 750 de milioane de euro. Zidane, în culmea fericirii

BREAKING NEWS | A bătut palma cu Real Madrid şi va avea o clauză de 750 de milioane de euro. Zidane, în culmea fericiriigalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Clubul Real Madrid îşi asigură viitorul, anunţă, joi, presa spaniolă.

Conform Marca, Real Madrid i-a prelungit contractul mijlocaşului Fede Valverde, care a impresionat în acest sezon şi l-a făcut pe Zinedine Zidane să nu mai înceapă niciun meci important fără el în primul 11.

Internaţionalul uruguayan, care mai avea contract cu Real Madrid până în 2021, a semnat până în 2025, înţelegere care a fost prevăzută cu o clauză de reziliere imensă. Nu mai puţin de 750 de milioane de euro este noua clauză a lui Fede Valverde. Nici Leo Messi nu are o asemenea clauză. Contractul argentinianului cu FC Barcelona poate fi reziliat pentru 700 de milioane de euro.

În vârstă de 21 ani, Federico Valverde a fost transferat de Real Madrid în 2016, de Penarol, pentru cinci milioane de euro. După un an petrecut la echipa a doua a lui Real Madrid, Valverde a fost împrumutat un sezon la Deportivo La Coruna, pentru ca în 2018 să revină pe Santiago Bernabeu. De atunci, Valverde a strâns 37 de meciuri în tricoul galacticilor şi a reuşit două goluri şi două assist-uri.

  • 20 de milioane de euro este cota lui Fede Valverde, conform Transfermarkt.de
  • 20 de selecţii şi două goluri are Valverde la naţionala Uruguayului
  • 750 de milioane de euro este cota de reziliere a uruguayanului

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare