Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | A lăsat Dinamo pentru La Liga! Aleix Garcia a semnat cu noua echipă şi a fost prezentat oficial

BREAKING NEWS | A lăsat Dinamo pentru La Liga! Aleix Garcia a semnat cu noua echipă şi a fost prezentat oficial

La Liga

Comentarii

Fostul jucător al lui Dinamo, Aleix García a semnat cu echipa de pe locul 15 din La Liga, Eibar.

Adus cu surle şi trâmbiţe în România, Aleix García, fotbalist crescut la Manchester City, este noul jucător al spaniolilor de la Eibar.

Fotbalistul a semnat din postura de jucător liber cu formaţia antrentă de Jose Luis Mendilibar, locul 14 în stagiunea trecută: ”Începe o nouă provocare pentru mine, dar sunt foarte fericit că m-am alăturat acestei familii. Îmi doresc să încep treaba cât mai repede alături de noii mei colegi. Aupa Eibar! Goazen Eibar!” a scrie Aleix Garcia, pe Instagram.

Garcia este primul transfer al formaţiei basce în această perioadă de mercato şi se va lupta pentru titularizare cu Edu Exposito, scrie MARCA.

Format la academia lui Villarreal, Garcia a plecat la Manchester City de tânăr, când britancii au plătit 4 milioane de euro pentru el. În Spania a mai jucat pentru Girona. La 23 de ani, Aleix Garcia speră acum că îşi poate forma un nume în prima ligă din Spania. Momentan, a semnat cu Eibar pentru şase luni, dar Eibar are posibilitatea să-i prelungescă acordul. El ar putea face parte din lotul lui Mendilibar pentru deplasarea de pe Estadio Balaidos, acolo unde Eibar întâlneşte Celta Vigo.

Afla mai multe despre: aleix garcia 

viewscnt
Articole similare