Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | "A semnat!". S-a încheiat "telenovela" Kylian Mbappe!

BREAKING NEWS | "A semnat!". S-a încheiat "telenovela" Kylian Mbappe!

Kylian Mbappe

Comentarii

Presa din Spania anunţă, luni, că "telenovela" transferului lui Kylian Mbappe (25 de ani) s-a încheiat într-un final.

După ce a luat decizia de a pleca liber de contract de la PSG, Kylian Mbappe şi-a decis repede viitorul şi a semnat un contract cu Real Madrid, anunţă MARCA, luni dimineaţă, care scrie despre mutarea la care clubul de pe "Santiago Bernabeu" lucrează de mai mulţi ani.

MARCA: "Mbappe a semnat contractul cu Real Madrid!"

Jurnaliştii de la MARCA susţin că Mbappe şi-a pus deja semnătura pe un contract cu Real Madrid, iar de la 1 iulie 2024 va fi jucătorul echipe spaniole.

"Real Madrid şi Kylian Mbappe au ajuns la un acord şi au semnat un contract, iar de la 1 iulie atacantul francez va deveni jucătorul echipei "blanco". Astfel, în 133 de zile longeviva "telenovelă" se va termina în mod oficial", scrie sursa citată.

Kylian Mbappe a refuzat o ofertă de prelungire a contractului cu PSG, iar la Real Madrid a semnat un contract pe cinci ani, cu un bonus la semnătură de 50 de milioane de euro, după cum anunţase jurnalistul Josep Pedrerol în urmă cu câteva zile.

  • 180 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kylian Mbappe în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: kylian mbappetransferreal madridcontract 

viewscnt
Articole similare