Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | A semnat şi Antonio Jakolis! Croatul, acord pentru un sezon. Ce obiectiv are

BREAKING NEWS | A semnat şi Antonio Jakolis! Croatul, acord pentru un sezon. Ce obiectiv are  galerie foto

FCSB

Comentarii

Croatul Antonio Jakolis, fost jucător la FCSB şi CFR Cluj a semnat un contract pe un sezon cu Panetolikos (Grecia).

Cotat la 475 de mii de euro, Antonio Jakolis a semnat un contract pe un sezon cu formaţia greacă Panetolikos.

Antonio Jakolis, fost jucător la FCSB şi CFR Cluj, a semnat cu Panetolikos din Grecia

Jucător cu 77 de meciuri în prima ligă din România, Jakolis vine după o experienţă reuşită în Cipru. El a jucat 39 de partide pentru APOEL Nicosia şi a marcat două goluri, dar a fost unul dintre fotbaliştii care au jucat constant pentru gruparea cipriotă.

”Este o nouă provocare pentru cariera sa. Antonio speră să se bată la Cupele Europene” scrie presa din Grecia, după mutarea anunţată de Panetolikos.

În vârstă de 28 de ani, Antonio Jakolis a jucat 82 de meciuri pentru CFR Cluj, a marcat de 9 ori şi a oferit 16 pase decisive. La FCSB, Jakolis a bifat 37 de meciuri, a oferit o pasă decisivă şi alte şase pase decisive.

Fotbalistul croat a mai jucat în cariera sa pentru Hajduk Split, Kryvbas Kryvoi Rog, NK Zadar, Royal Mouscron, HNK Sibenik şi Apollon Limassol. În Cipru, Jakolis are 82 de meciuri disputate în ultimele sezoane, şapte goluri şi 17 pase decisive.

Transferat din postura de jucător liber de contract, Antonio Jakolis devine unul dintre cei mai bine cotaţi jucători din lotul formaţiei Panetolikos. El este devansat doar de Elias Pereyra şi Franco Mazurek, doi fotbalişti argentinieni aduşi de asemenea în această vară de gruparea gracă. La Panetolikos a jucat şi Vlad Morar, iar Antonio Jakolis va fi coechipier cu Aymen Tahar, fost jucătorde asemenea la FCSB.

Panetolikos este antrenatăde Makis Chavos şi patronatăde Fotis Kostoulas. Jakolis va purta triocoul cu numărul 92 în Grecia. Patru fotbalişti români au evoluat de-a lungul timpului pentru Panetolikos. În afara lui Vlad Morar, pentru gruparea greacă au mai jucat Emanuel Pătraşcu, Florin Pripu şi Costin Lazăr. Fostul mare internaţional grec Traianos Dellas a condus Panetolikos între ianuarie 2018 şi aprilie 2019. El a fost succedat de Luis Castro şi Makis Chavos.

Afla mai multe despre: antonio jakolis 

viewscnt
Articole similare